Forgas i Oribe lideren el Reus B en la segona victòria consecutiva

En la represa. El Castelldefels va resistir però els reusencs van sentenciar en el segon temps

reus b 2 castelldefels 1

REUS B:Chechu; Reina, Lucas (Martí Vilà, 62’), Ayala, Gaixas, Miravent, Xavi Fabra (Iker, 62’), Dome, Ernest Forgas, Arjona (Pau, 85’) i Jordi Oribe.CASTELLDEFELS:Manu Martín; Rubi, Joan Castillo, Alan, Alegre (Triguero, 80’), Joel Coch, Carlos Martínez (Eric González, 72’), Adri Guica (Gibert, 64’), Pedro Bilbao, Jordi Cano i Aumatell.GOLS:1-0 (64’) Ernest Forgas. 2-0 (80’) Jordi Oribe. 2-1 (82’) Triguero.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:als locals Ayala, Miravent, Dome i Iker; i al visitant Santi Triguero.COMENTARI:El Reus B va encadenar el segon triomf seguit en un partit que va haver de mastegar molt. I és que els roig-i-negres van dominar des de l’inici i Forgas i Oribe, finalment els autors dels gols, van ser els dos jugadors més actius en la primera part, encara que sense encert. En la represa, passat el primer quart, l’entrada de Martí Vilà va ser clau, ja que va assistir en els dos gols locals. A les acaballes, Triguero va fer el 2-1.