2a divisió FEF

Només els falta el gol

2a divisió B. L’Olot empata al camp de l’Ontinyent fent un partit molt seriós i oferint una bona imatge

Ontinyent 0 olot 0

ONTINYENT:Craviotto, Albiol, Enrique, Julen Monreal, Fuster (Henrique, 54’); Felip, Juanan, Soler, Carbonell; Fran Machado i David Torres.OLOT:Ginard; Aspar, Alan Baró, Carles Mas; Guzmán, Masó, Pedro, Hèctor Simon (Xumetra, 86’), Jaume Pol (Alfredo, 69’); Marc Mas i Nierga (Cosme, 80’).ÀRBITRE:Sánchez Villalobos.T.G.:als locals Fuster, Enrique, Albiol, Henrique, Julen i David Torres, i als visitants Alan Baró i Masó.PÚBLIC:750 espectadors.

L’Olot volia tornar a agafar el fil a l’avinguda del Tèxtil, i sí que el va trobar en una molt bona primera meitat, però se li va entortolligar a la segona. El partit al camp de l’Ontinyent es va embolicar i qualsevol dels dos equips l’hauria pogut guanyar. Tant els garrotxins com els valencians es van haver de conformar amb un punt quan els necessitaven tots tres després d’haver encadenat dues derrotes. L’equip de Raúl Garrido va ser millor en els primers 45 minuts. Amb molta seriositat defensiva –Aspar va fer un partidàs–, va frenar qualsevol intent de l’Ontinyent i va saber imposar el seu joc. Hèctor Simon es va situar al davant del doble pivot que formaven Masó i Pedro i, amb molta llibertat, va participar en les combinacions d’atac. Va connectar amb Nierga, que no va parar de treballar, i amb Marc Mas, a qui només un fora de joc va impedir quedar-se sol davant de Craviotto ben aviat. A la primera part, el porter dels locals va haver de treure una mà providencial per avortar un xut de falta directa d’Hèctor i va veure com els olotins s’acostaven amb assiduïtat a la seva àrea.

Va ser un partit entretingut i l’Ontinyent tampoc no es va quedar de braços plegats. Tot i generar menys perill, Felip ja va disposar d’una bona ocasió abans de la mitja hora inicial –va xutar fluix quan ho tenia tot a favor a dins l’àrea– i, després del descans, el conjunt tèxtil va intensificar la seva presència en el joc. Les forces es van igualar i, inevitablement, el matx es va estripar. El mig del camp va desaparèixer del terreny de joc i la pilota va viatjar d’un costat a l’altre sense voler entrar a cap de les dues porteries.

Els dos equips no van deixar d’intentar-ho: a l’àrea de l’Olot, Ginard va fer una bona intervenció per desviar una rematada de cap d’Enrique i va aturar un xut que havia provat Soler després d’una bona jugada individual, i a la de l’Ontinyent, Craviotto sempre va estar atent. El veterà porter lleidatà va ser clau en començar i acabar la segona meitat: en el 46’, va anul·lar un un contra un de Marc Mas, i en el 89’, va aturar un intent a dins l’àrea del mateix davanter de l’Olot. Com la setmana passada, Mas va tenir l’última ocasió, però ja fa tres partits que els olotins veuen la porteria petita.

ELS VESTIDORS

L’empat té un gust positiu. Hem fet un molt bon partit en un camp històricament molt complicat. Hem tingut opcions fins i tot de guanyar
Hem generat ocasions però ha faltat encert. Em quedo que ens han fet poc perill
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot

L’encert en atac, el pròxim repte

A Ontinyent, l’Olot va aconseguir deixar per quarta vegada aquest curs la porteria a zero i va aconseguir que el rival li generés poc perill. A l’altre cantó de la balança, però, a El Clariano els de la Garrotxa van encadenar el tercer partit sense perforar la porteria contrària. Després de la golejada per 4-0 a casa contra el Badalona del passat 7 d’octubre, la sequera golejadora s’ha instal·lat en la plantilla i ni contra l’Atlètic Balears, ni contra el Lleida ni contra l’Ontinyent s’ha pogut marcar cap gol. Davant d’aquest repte, el tècnic Raúl Garrido es mostrava ahir confiat que la dinàmica es capgirarà ben aviat, i també en aquesta línia s’expressava el davanter Marc Cosme: “Estaria preocupat si no generéssim ocasions i no és així. Els gols arribaran segur”, va remarcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)