2a divisió FEF

A Lleida, farts de la història

Enfadat. Albadalejo va ser contundent en lamentar l’ocasió perduda contra el líder per un gol d’un lateral dret a pilota aturada

“Potser faig penal, però a mi, no em rematen.” L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va ser molt contundent després d’encaixar la primera derrota del curs aquesta temporada contra el líder, l’Hèrcules. “La temporada passada ja ens va passar igual. Sempre que calia fer un pas endavant, passava alguna cosa. Ja n’hi ha prou d’això”, va dir el tècnic enfadat amb la seva plantilla per haver encaixat la diana de la derrota a pilota aturada. “És un tema de responsabilitat, jo marco el 2 i el 2 no ha de rematar. I s’ha acabat el bròquil. I no remata. Però aquí remata tothom. I això és un cachondeo”, va dir: “Si no, que ens ho preguntin a Leganés. Vam anar a Leganés, pilota aturada, va marcar Mantovani, ells a primera i nosaltres a segona B. Doncs ja n’hi ha prou de tot això. Els jugadors han corregut el que no està escrit, però hem perdut a pilota aturada. I no pot ser.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)