3a divisió FEF

Retrobament amb la victòria

3a divisió. El Figueres supera la Fundació Grama en un bon partit (2-0)

figueres 2 fund. grama 0

FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Canal, Subi, Tena, Èric Vilanova (Gelmà, 74’), Èric Torres, Hostench, Ferrón (Espuña, 68’) i Sergio Álvarez (Álvaro, 78’).FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Joel, Juan Carlos (Martí Tàpia, 87’), Rojas, Canelada, Buba, Adri, Ñito, Pluvins, Fran Piera (Omar, 37’) i Cristóbal (Manu, 68’).GOLS:1-0 (14’) Èric Vilanova. 2-0 (23’) Tena.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Sergio Álvarez i Gelmà; i als visitants Juan Carlos, Ñito i Omar.PÚBLIC:uns 400 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

Després de dues derrotes consecutives el Figueres necessitava un bon resultat per recuperar la inèrcia positiva i el va aconseguir amb un triomf a Vilatenim contra la Fundació Grama en un partit força complet dels de Joan Esteva, als quals només els va faltar rematar el partit en la segona part amb un tercer gol.

Els figuerencs, que no van patir gaire en tota la primera part gràcies a una bona pressió i un rigorós ordre defensiu, van deixar el partit molt ben encarrilat en la primera mitja hora en dues accions d’estratègia finalitzades per Èric Vilanova (14’, 1-0) i Tena (23’, 2-0). Com era d’esperar després de la represa els visitants van sortir amb una marxa més i van estar a punt de retallar la diferència amb un xut de Pluvins que es va estavellar al pal, però a poc a poc el Figueres va trobar la manera de combatre la intensitat de la Fundació Grama i va acabar tenint dues bones ocasions, que també van acabar al pal, per marcar un tercer gol que no va arribar.

ELS VESTIDORS

Hem fet un partit molt complet. Era important guanyar per la confiança
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)