2a divisió FEF

Necessaris i indispensables

2a divisió B. Amb els primers minuts de Marc Cosme a El Clariano contra l’Ontinyent, divuit futbolistes de camp ja han disputat algun partit, i només falta per debutar el porter Sacrest

Quan Raúl Garrido repeteix davant els mitjans que vol tots els seus jugadors activats i que compta amb cada un d’ells per a la causa comuna, que no és altra que evitar la part baixa de la classificació del grup tercer de segona B, les paraules no són buides. Després de l’últim partit a El Clariano, el tècnic valencià ja ha fet debutar en només deu jornades de lliga els divuit jugadors de camp disponibles de la seva plantilla. De fet, només el porter suplent Guillem Sacrest ha quedat fora de l’equació de l’entrenador, que això sí, sap que el jove estarà a punt per si ha de suplir el titular Xavi Ginard en cas de lesió o sanció; el curs passat, amb l’equip a prop de l’abisme i jugant-se el descens, ja va haver de fer un pas endavant per posar-se sota els pals en tres partits: contra l’Alcoià (1-1), per culpa d’una sanció per acumulació de targetes del balear, i contra el Formentera (0-0) i a Son Moix contra el Mallorca (3-1), per l’expulsió inoportuna de Ginard al camp del Vila-real B.

La columna vertebral

Si bé amb la tornada de Marc Cosme, que per fi ha donat per acabat el capítol de lesions que li han fet perdre la pretemporada i l’inici de la lliga, tots els jugadors de camp han gaudit d’alguna estona, hi ha diversos jugadors que formen part de la columna vertebral de l’equip. El protagonisme d’homes clau com Alan Baró –juntament amb Ginard l’únic que no s’ha perdut cap minut de joc (900)–, Marc Mas (890), Hèctor Simón (888), Iván Guzmán (887) i, fins i tot, Carles Mas (720), Barnils (679) i Jordi Masó (639), ha estat indiscutible en els esquemes de Raúl Garrido, que disposa d’un bon grapat de futbolistes que poden jugar en diverses posicions del camp, convertint-los en peces igual d’importants segons el rival i el medi en el qual disputi el partit l’equip garrotxí. Jugadors com Pedro del Campo (594), Alfredo (583), Blázquez (548) o Xumetra (439) secunden a la perfecció els més habituals, per galons, qualitat o característiques futbolístiques.

La lluita per fer-se un lloc

El darrer grup de jugadors de la plantilla de l’Olot que estan treballant de valent per acumular més oportunitats i minuts és el format per Marc Nierga (356); Pep Chavarría (321); Aspar (216), un valor a l’alça en els onzes de Garrido; Jose (181), que tot just aquesta setmana ha superat una lesió, i Jaume Pol (136), a més del retornat Marc Cosme (10) i Oriol Pujadas (2). La competència en cada línia és un factor a favor dels mateixos jugadors de l’Olot i del seu tècnic, que pot triar i remenar.

GINARD I ALAN BARÓ

Són els únics de la plantilla de l’Olot que no s’han perdut cap minut en la lliga (900)

TOTS COMPTEN

A part dels més habituals, hi ha jugadors amb un rol més secundari però igual de clau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)