Territorial

Un desenllaç de la jornada ben interessant

1a catalana. Dijous es van jugar dos partits però el cap de setmana concentra el gruix d’enfrontaments amb participació d’equips gironins

Després dels dos partits avançats que es van disputar dijous a la tarda, i en què la Jonquera va empatar al camp del Vic (0-0) i el Llagostera a casa contra el Tona (3-3), entre avui i demà es completarà la desena jornada de primera catalana amb diversos partits molt interessants. Els primers a entrar en acció seran aquesta tarda els representants de la Selva: el Farners afronta una nova final a casa (16 h), on només li val la victòria per començar a agafar aire en la cua de la classificació. El rival serà un Can Vidalet que ocupa el quart lloc i és la revelació d’aquest inici de curs. Pel que fa al Lloret, els d’Albert Batllosera volen tallar al camp del Sant Cugat (18 h) la mala ratxa de tres derrotes i un empat que arrosseguen.

Pel que fa a la jornada de demà, a les 12 h serà el torn del líder, un Girona C que manté una interessant pugna al capdavant de la classificació amb el Vilassar de Mar. El rival dels gironins serà la Guineueta, conjunt barceloní que lluita per sortir de la part baixa de la classificació. A la mateixa hora, les 12 h, el Banyoles es posarà a prova al camp d’un Rubí que ha aixecat el vol en les darreres jornades. Els rubinencs fa quatre jornades que no perden, amb un balanç de dues victòries i dos empats.

El punt final a la jornada pel que fa a la participació d’equips de la demarcació el posarà el Palamós (17 h), en un duel que suposarà l’estrena de Patxi Otamendi com a nou president del degà. El rival dels de la Costa Brava serà el Sabadell Nord, que passa un bon moment pel que fa a resultats. Els palamosins necessiten millorar el rendiment com a locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)