2a divisió FEF

Un líder que no espanta

Ambició. L’Olot rep l’Hèrcules, primer classificat, que està demostrant que és un candidat a l’ascens a segona A a còpia de qualitat, pragmatisme, efectivitat i, sobretot, seguretat en la línia defensiva

Dia gran a Olot. Un dels clubs històrics del futbol estatal aterra a la Garrotxa i ho fa com a líder del grup tercer de la categoria. El conjunt dirigit per Raúl Garrido intentarà plantar cara a una de les plantilles construïdes per lluitar per l’ascens a segona A, un bloc amb jugadors de gran qualitat que està oferint pragmatisme, efectivitat i seguretat defensiva en el seu joc. L’Hèrcules ha marcat deu gols –els mateixos que l’Olot– però només n’ha encaixat cinc –la meitat que els garrotxins–, i en treu una productivitat molt alta, de cada diana que fa. “Ens enfrontem a un equip molt efectiu ja que ha fet deu gols com nosaltres però és líder amb 22 punts. És un equip molt ordenat i complicat de superar, molt pràctic i amb grans jugadors de la categoria”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que respecte a la magnitud del duel, hi afegeix: “Quan ens visiten equips d’aquesta magnitud sembla que tot es mou una mica més, però són tres punts i necessitem la victòria, com en tots els partits, més enllà que sigui el líder o el cuer.”

L’Olot vol brindar a la seva afició una victòria de prestigi, i és que de convicció a la plantilla volcànica no li’n falta. “És positiu que la plantilla senti que pot batre l’Hèrcules. Tenim la força suficient per estar a bon nivell i hem disputat un partit amb sensacions bones i això ens reforça. És clar que es pot guanyar el líder, som conscients que és un rival gegant que va primer perquè fa les coses bé, té un gran equip i serà complicat, però fent les coses molt bé tenim possibilitats”, sentencia el tècnic valencià, que tindrà la baixa de Masó per acumulació de targetes grogues i els dubtes de Jose i Jaume Pol. Garrido recuperarà Barnils, que podria ser un dels pivots.

L’Hèrcules és un equip molt ordenat i complicat de superar, pràctic i amb grans jugadors
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
És clar que es pot guanyar el líder, som conscients que és un rival gegant i que serà complicat, però fent les coses molt bé tenim possibilitats

Carlos Martínez, el retorn d’un referent a Olot

El davanter de Mataró és tot un heroi per a molts aficionats de l’Olot, que van gaudir dels seus gols durant les tres campanyes en què va defensar la samarreta vermella: els cursos 2012/13 –el de l’ascens a segona B per primera vegada en la història del club–, 2013/14 i 2014/15. Carlos va fer 31 gols comptabilitzant la lliga i el play-off d’ascens i en les dues campanyes posteriors va fer 15 i 11 dianes en el grup tercer de segona B. L’atacant català ja va visitar el municipal amb la samarreta del Vila-real B, el club que el va fitxar abans d’anar al Tokyo Verdy i actualment a l’Hèrcules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)