3a divisió FEF

El moment de trencar amb la zona baixa, al camp de l’Ascó

3a divisió. El Figueres intentarà encadenar dues victòries que li permetin aixecar el vol en la taula. El rival, un Ascó reviscolat en la lliga

El Figueres no va fallar dijous a casa contra la Grama (2-0) i ara, tan sols 72 hores després, els de Joan Esteva intentaran donar continuïtat a les bones sensacions visitant l’Ascó. Els de l’Alt Empordà s’enfronten a un rival condicionat per la mala arrencada en la lliga, una situació que va comportar la destitució de l’entrenador Leo López i l’arribada del cos tècnic encapçalat per Javi García, que va debutar amb victòria al camp del Martinenc (0-1). Així doncs, el partit (12 h) serà un cara a cara entre dos equips que volen aixecar el vol en la classificació. El Figueres, amb 15 punts, en té quatre de marge respecte al descens i dos més que l’Ascó, i sap que un triomf el catapultaria cap a la zona tranquil·la. Per a aquest partit, la Unió no podrà comptar amb Pons, lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)