Territorial

El Lloret és superior i torna a mirar cap a la zona alta de la taula

1a catalana. Després de quatre partits sense guanyar, els selvatans sumen els tres punts

SANT CUGAT 0 LLORET 2

SANT CUGAT:Gabri, Arévalo, Benet (Samper, 65’), Palma, Pou, Pascual (Montoya, 46’), Ligero, Pesqui (Naoufal, 46’), Badre (Patrick, 59’), Uri Peix (Joel, 65’) i Maurici.LLORET:Tuscà, Puntí, Aparicio, Edu Poderoso, Majó (Ivan Poza, 71’), Ricki (Fili, 89’), Bader (Feliu, 80’), Nil Victòria, Chamizo, Marc Vilà i Bukary (Diego Zayas, 89’).GOLS:0-1 (29’) Bader. 0-2 (89’) Marc Vilà.ÀRBITRE:Martínez Baena.T.G.:Als locals Pascual, Badre i Arévalo; i als visitants Marc Vilà, Nil Victòria, Bader i Puntí.COMENTARI:El Lloret va tornar al camí de la victòria quatre jornades després en superar el Sant Cugat en un partit molt complet. Els d’Albert Batllosera van ser molt superiors, sobretot en el primer temps i, tot i que després de la represa els vallesans van fer un pas endavant, la victòria no va perillar en cap moment i Marc Vilà va sentenciar en l’últim minut. Amb una marxa més, el Lloret va aconseguir el domini del duel ben aviat i, just abans de la mitja hora, Bader va obrir la llauna en rematar una centrada des de la banda dreta. El 0-1 no va fer que els locals es despertessin, els quals, tot i això, van aconseguir millorar amb el pas dels minuts. Ben assentats sobre el terreny de joc, però, els selvatans van viure prou còmodament i Marc Vilà, després d’una bona maniobra per desfer-se del defensa Pou, va acabar de sentenciar el partit.