2a divisió FEF

Bon punt de l’Olot a casa contra l’Hèrcules (0-0)

2a divisió B. Els de la Garrotxa han fet patir el líder en el primer temps, però Ginard ha hagut de treballar molt en el segon per salvar a l’equip en fins a tres ocasions clares dels visitants.

L’Olot ha empatat a zero contra l’Hèrcules, el líder de la taula abans de l’inici de la jornada. Els olotins han tingut opcions de sumar els tres punts, sobretot en el primer temps, però el conjunt alacantí ha crescut en la segona meitat i ha fet treballar de valent al porter Ginard.

En la primera part, l’Olot ha dominat moltes fases del joc i ha tingut al seu favor les millors arribades. De fet, ja en el minut 2, Pedro del Campo ha enviat una rematada a la mateixa creueta de la porteria defensada per Falcón. Després d’uns minuts de tempteig, els de la Garrotxa han tornat a gaudir d’arribades a través de Guzmán, Blázquez i Alan Baró, que ja a les acaballes ha vist com un defensor li bloquejava una rematada clara a dins de l’àrea en la sortida d’un corner.

En la segona meitat, l’Hèrcules ha avançat línies i ha fet treballar de valent al porter Xavi Ginard i tota la defensa olotina. El balear ha salvat al seu equip amb quatre intervencions a xuts de Pol Roigé, Juli, Diego Benito i Carlos Fernández. L’Olot, tímidament, també ho ha intentat i Hèctor Simón ha pogut marcar amb dues rematades consecutives des de la frontal de l’àrea.

Al final, amb algun patiment a conseqüència de la insistència alacantina, els de Raúl Garrido han aconseguit sumar un bon punt contra un Hèrcules que arribava líder al municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)