2a divisió FEF

Ginard continua puntuant

Vital. El porter va tornar a ser clau en l’empat de l’Olot contra l’Hèrcules. Les aturades del balear en el segon temps van permetre sumar un bon punt

Xavi Ginard dona punts. Per les seves habilitats innates, la seguretat que transmet i per les aturades en moments clau, el porter balear és un futbolista vital per a l’Olot, i en l’últim partit contra l’Hèrcules va tornar a oferir el ventall més ampli del seu repertori. Amb els punys, per dalt, per baix, en l’un contra un o amb els peus, Ginard va permetre al seu equip sumar un bon punt contra l’Hèrcules, un conjunt que arribava com a líder al municipal: “Sempre dic el mateix, però vull recordar que el porter és heroi o malvat, gairebé mai hi ha un terme mitjà. En un partit ho fas bé, però al cap de pocs dies pots estar assenyalat per alguna errada. El punt contra l’Hèrcules és bo, ja que hem mantingut la porteria a zero i, tot i que en la primera part ens ha quedat un gust agredolç, en la segona ens han pressionat molt i l’empat guanya valor”, comentava el porter a la conclusió del partit contra els alacantins al municipal. En les onze jornades disputades, el d’Artà ha mantingut en cinc partits la porteria a zero –contra el Peralada (0-1), el Conquense (0-1), el Badalona (4-0) i en els dos últims partits contra l’Ontinyent i l’Hèrcules (0-0)–: “Encadenem dos partits sense encaixar, i això és molt positiu. Els companys sempre em donen suport, el vestidor està unit, i segur que així passaran coses bones”, concloïa.

Carlos Martínez, nostàlgic en el seu retorn a Olot

Els aficionats de l’Olot van rebre com ho mereixia un dels davanters que han deixat més empremta en l’entitat garrotxina gràcies als seus múltiples gols. Carlos Martínez, que ja havia jugat al municipal amb la samarreta del Vila-real B, va tornar-hi amb la de l’Hèrcules: “Ha estat especial. Tenia ganes de tornar a trepitjar l’estadi i retrobar-me amb molta gent. Al començament estava nerviós, però bé, tot està com ho recordava i l’afició igual d’engrescadora”, deia el davanter referència d’un dels conjunts candidats a l’ascens, ex de l’Olot entre l’estiu del 2012 i el del 2015.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)