2a divisió A

Un aparador inesperat

Copa Catalunya. El Reus buscarà al camp de l’Espanyol B el bitllet per a les semifinals en un partit atractiu, perquè Xavi Bartolo podrà disposar dels futbolistes no inscrits a la lliga

espanyol b reus

ESPANYOL B:Adri; Carles Soria, Iago, Nacho, Erik Sarmiento; Damià, Lozano, Pau Salvans, Alberto; Ferran i Bojan.Baixes:Ángel (lesionat).REUS DEPORTIU:Pol Freixanet; Shaq Moore, Pereira, Olmo, Adri Guerrero; Yoda, Tito, Vítor, Adri Arjona; Rubén Enri i Isaac Cuenca.Baixes:Villanueva i Querol (lesionats).ÀRBITRE:Castellet Julià.CAMP I HORA:Ciutat Esportiva Dani Jarque (19 h).

SANT ANDREU BARÇA B

SANT ANDREU:Iván Fuentes; Guillem, Juanma, Noguera, Juanan; Carlos, Wander, Jaume, Ferran; Kuku i Óscar Muñoz.Baixes:Llamas i Víctor (lesionats).BARÇA B:Carevic; Wague, Ronald Araujo, Chumi, Miranda; Monchu, Busquets, Riqui Puig; Guillem Jaime, Abel Ruiz i Ballou.Baixes:Sarsanedas, McGuane i Saverio (lesionats).ÀRBITRE:Albelda Bárcena.CAMP I HORA:Narcís Sala (20 h).

GRANOLLERS VILAFRANCA

GRANOLLERS:Álvaro; Pastells, Zamorano, Joel, Pujol; Ricky, Martí Soler; Darbra, Molins, Joel; i Kilian.Baixes:Sergio Fernández (lesionat).VILAFRANCA:Ivan León; Batista, Fontanils, Pep Mateu, Luca; Pelegrín, Vadillo; Gestí, Oribe, Guti; i Escofet.Baixes:Aday i Josep Díez (lesionats) i Miguel Ramos (sancionat).ÀRBITRE:Bureu Méndez.CAMP I HORA:Muncipal del Carrer Girona (19.30 h).

El vestidor del Reus porta uns mesos complicats. Els problemes econòmics han repercutit en el dia a dia d’un grup que, si està sobrevivint en la lliga, és gràcies a la unió i la tasca d’un tècnic, Xavi Bartolo, que està fent molt amb molt poc. Ningú no ho està passant bé, però hi ha quatre futbolistes que estan travessant setmanes especialment dures. Són els quatre homes als quals els club no va poder inscriure a la lliga: Vítor Silva, Isaac Cuenca, Tito Ortiz i Yoda. Tots ells, que estaven cridats a ser peces clau, tindran avui la possibilitat de trencar amb la maleïda rutina de només entrenar i jugaran un partit. L’escenari no és segurament el que voldrien, però podran sentir-se plenament futbolistes de nou. I és que el Reus té avui el partit de quarts de final de copa Catalunya contra l’Espanyol B, una competició tutelada per la FCF. La fita dels del Baix Camp, amb tot, és superar un filial blanc-i-blau que, com ells, presentarà un onze amb força canvis respecte el la lliga.

El fet d’aprofitar la copa Catalunya per rotar, precisament, és la tònica en els sis equips que avui disputen els quarts de final –el Nàstic en va quedar excempte i jugarà directament les semifinals–. I és que, més enllà de l’Espanyol B i el Reus, avui també buscaran el bitllet per a la següent eliminatòria el Sant Andreu, el Barça B, el Granollers i el Vilafranca. El filial blaugrana vol refer-se de l’empat al Mini de diumenge contra el cuer amb una victòria contra uns quadribarrats que estan pagant l’acumulació de partits. El Granollers, d’altra banda, espera allargar el seu gran moment en la lliga –quatre victòries seguides– contra un Vilafranca que enllaça tres jornades sense vèncer.

La ressaca és dura per al Sant Andreu

El desgast del Sant Andreu per la seva participació a la copa –on està jugant els setzens de final contra l’Atlético– està passant factura a la lliga. I és que, en el quatre partits disputats després de compromisos al torneig del KO, l’equip només ha sumat 1 punt. de 12. A més, en els quatre duels la història s’ha repetit: gol inicial del Sant Andreu i reacció posterior del rival. L’entrenador, Mikel Azparren, entén “que l’equip estigui cansat en les segones parts”, però tot i això considera que les derrotes no han arribat pel “nivell físic”. De fet, apunta que en aquests enfrontaments el seu equip “hagués pogut marcar el segon i controlar millor el partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)