Girona

L’oportunitat és llaminera

El Girona arribarà al tercer parèntesi de la lliga amb una renda de deu punts respecte a la zona de descens si és capaç de superar el Leganés (20.45h)

El retorn de Stuani destaca en un equip ja menys limitat per les baixes que a Mestalla

Els madrilenys, improductius a fora, no volen perdre de vista el Girona

Tot i les adversitats que ha acumulat amb les baixes, el Girona té un panorama gratificant que pot convertir en poc menys que idíl·lic. Montilivi va recuperar el somriure amb una victòria contra el Rayo enmig de la pluja i molt cara pel peatge de les lesions. Quinze dies més tard, i després d’endur-se els tres punts de Mestalla, l’equip té l’oportunitat de fer un pas contundent. Els blanc-i-vermells reben el Leganés, l’equip que marca la zona de descens, sabent que la victòria els permetria agafar un senyor marge de deu punts respecte al divuitè classificat. És l’objectiu just abans del tercer parèntesi de la competició, que el Girona afrontaria amb tota la tranquil·litat si arriba als 19 punts i lliga la tercera victòria seguida en la lliga, que igualaria la seva millor sèrie a primera divisió.

L’allau de baixes ha coincidit amb la millor sèrie de resultats del Girona, que ha fet 7 dels últims 9 punts en joc –a més del 2-2 a Mendizorrotza en la copa– i ha vist reforçada la força del col·lectiu, amb futbolistes que han ofert un bon paper quan se’ls ha necessitat. En aquest context, i tot i tenir ja en condicions òptimes futbolistes de pes a l’equip com Àlex Granell i Juanpe Ramírez, Eusebio medita premiar companys com Aleix Garcia o Marc Muniesa. Una altra cosa seria prescindir del màxim golejador, Cristhian Stuani, que ja s’ha perdut dos partits –més el d’Anoeta, on només va jugar en la recta final–. Amb Choco Lozano també actiu un cop superada una sanció, el tècnic té a punt el trio de davanters, però si l’uruguaià està en condicions, seria una sorpresa majúscula veure Lozano o Doumbia a la punta d’atac.

El Leganés arriba a Montilivi conscient que necessita millorar la seva productivitat lluny de Butarque. De moment ha rascat un sol punt a fora aquesta temporada. Però la dinàmica ve de més enrere, perquè des del 0-2 del 15 d’octubre del 2017, els madrilenys acumulen 21 visites sense victòria, amb 17 derrotes i quatre empats. Com Eusebio, Mauricio Pellegrino ha apostat per un esquema amb tres centrals i reserva la capacitat ofensiva a El Zhar, el jove Óscar Rodríguez (una de les revelacions) i Guido Carrillo en punta. En zona de descens des de la tercera jornada, el Leganés té l’objectiu de no perdre de vista el Girona, que l’avantatja de set punts.

CAP AL SOSTRE

El Girona busca la tercera victòria consecutiva, que igualaria la millor sèrie a primera

L’ALINEACIÓ

Tot i recuperar peces de pes, Eusebio rumia premiar titulars a Mestalla (0-1)

EL LEGANÉS

21
partits
sense guanyar lluny de Butarque (17 derrotes i 4 empats), des del 15/10/17 a Màlaga (0-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)