Girona

Reforços benvinguts

A punt. Stuani i Juanpe, recuperats, tornen a la llista juntament amb Choco Lozano, un cop superada la sanció. Limitat als carrils, Eusebio completa la convocatòria amb Valery

Dels quatre jugadors del Peralada que Eusebio es va endur a Mestalla –Èric Montes, Andzouana, Kevin Soni i Valery Fernández, els mateixos que havien participat en el duel de copa a Vitòria–, el tècnic només n’ha hagut de citar un per completar la convocatòria contra el Leganés. Amb els carrils com a demarcació més limitada, l’escollit és Valery, elogiat pel tècnic. El de La Seca agafa una mica d’aire amb les baixes i té a punt Cristhian Stuani i Juanpe Ramírez, a més de Choco Lozano, que va ser baixa contra el València per sanció.

Amb els tres jugadors que recupera –a més de Granell, suplent a Mestalla i en condicions òptimes de tornar a l’onze–, Eusebio agafa marge en la majoria de posicions. Al darrere, té a punt els cinc centrals per a tres llocs, tot i que tant Muniesa com Ramalho poden ser útils també als carrils, on Pedro Porro i Carles Planas semblen tenir el lloc assegurat. Al mig del camp, Eusebio ha d’escollir dos homes entre Pere Pons, Àlex Granell i Aleix Garcia. I al davant, hi ha els tres puntes de referència: Stuani, Choco Lozano i Doumbia. Qui té tots els números de continuar a l’onze inicial és Patrick Roberts, que va oferir un bon paper en la seva estrena com a titular, a Mestalla. El jugador londinenc cobreix el buit que ha deixat Portu, que està fent treball de recuperació de la ruptura que es va fer al bíceps femoral. Tant el murcià com Douglas Luiz –amb un trencament als isquiotibials– van sortir ahir a la gespa de l’estadi per fer carrera contínua. L’aturada de la competició els ajudarà a accelerar la recuperació sense perdre’s gaires partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)