Girona

Mauricio Pellegrino

Entrenador del Leganés

“Serà un partit complicat per a nosaltres, però també per al Girona”

Mauricio Pellegrino va atendre els mitjans de comunicació locals per valorar el partit del seu equip contra el Girona a Montilivi. El tècnic argentí va destacar com a important el baix rendiment dels seus a fora de casa, un problema que espera arreglar: “Sento que l’equip està en un bon moment i està millor que al començament. Hem millorat com a equip i això s’ha de traduir al camp. La separació de rendiment entre els partits de casa i els de fora és alta i volem esmenar-ho. Serà un partit de molta dificultat per a nosaltres, però també per al Girona”, comentava l’exjugador professional, que hi afegia: “Necessitem que l’equip agafi una bona ratxa de rendiment. Estem a temps de tot i a prop dels objectius. Ens falta un cop de forn per fer un pas més de qualitat.”

Pellegrino va tenir paraules positives respecte al Girona, al qual cataloga com un equip sòlid i en inèrcia positiva: “El Girona a Montilivi és un equip fort i té uns conceptes integrats. Manté molts jugadors d’anys enrere i, tot i el canvi d’entrenador, continua força la inèrcia positiva recent”, deia l’argentí, que va admetre que el seu equip pot jugar amb un sistema semblant al del gironí o amb un 4-4-2, que li ha donat bons resultats en moments puntuals.

El Leganés fa diverses setmanes que està en descens, però el seu tècnic manté molta tranquil·litat: “Hem d’acceptar la realitat. Estem en descens però ens hem de centrar en el dia a dia per intentar canviar els resultats i millorar, sobretot, a domicili.”

LA LLOANÇA

“El Girona a casa és fort i, tot i el canvi de tècnic, manté la inèrcia positiva recent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)