Territorial

Victòria necessària tot i les baixes

Divisió d’honor juvenil. El Girona visita el camp del Gimnàstic de Manresa (a les 17.30 h)

El Girona s’ha mantingut ben a prop de les primeres posicions després de superar un tram de calendari realment dur en què s’ha enfrontat contra tres dels quatre primers classificats –els gironins són cinquens–. Avui el calendari comença a fer una mica de baixada amb la visita al Gimnàstic de Manresa (17.30 h), un camp complicat on els del Bages van golejar la Penya Arrabal en el darrer partit (6-1). Els d’Àlex Marsal, però, saben que han de prémer l’accelerador tant avui com el cap de setmana que ve, que rebran la visita precisament de la Penya Arrabal, i és que si sumen sis punts en aquestes dues jornades podran rebre el Barça amb molta més tranquil·litat i des d’una posició de privilegi.

El gran hàndicap que tindrà avui el Girona seran les baixes, totes de pes dins l’equip, i és que el Peralada s’endurà els tres jugadors que pot: Jofre, Paco López i Pachón. Per si no n’hi hagués prou, el tècnic Àlex Marsal tampoc podrà disposar per lesió de dues peces clau com Pep Piany i Arnau Tortosa, el màxim golejador de l’equip amb quatre dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)