3a divisió FEF

El dia de la confirmació

3a divisió. El Figueres rep la visita de la Pobla de Mafumet (16.30 h) disposat a sumar la tercera victòria consecutiva i començar a mirar més cap a la zona alta de la classificació

El Figueres ha encadenat dues victòries per primera vegada aquesta temporada, però no en té prou i avui vol la tercera a Vilatenim en la visita de la Pobla de Mafumet (16.30 h). “Segurament estem en el nostre millor moment del curs i el desig és guanyar el tercer consecutiu, però som conscients de la dificultat i l’objectiu és mantenir la bona imatge i la sensació de creixement constant”, valora el tècnic, Joan Esteva, que tot i treure-li importància sap que un triomf faria créixer la il·lusió: “Sabem que si contra la Pobla afegim un bon resultat ens acostarem a zones més il·lusionants que són les zones a les quals volem aspirar.”

La Unió, amb la baixa de Joan Pons i els dubtes per petites molèsties de Dan Coll i Álvaro, sap que el filial del Nàstic no li ho posarà gens fàcil, i és que, tot i no haver guanyat en els últims cinc partits a fora, es manté en la vuitena posició. “És un rival complicat, amb jugadors hàbils i ràpids, que surt des de darrere amb qualitat i destaca per la seva perillositat en les transicions”, analitza el tècnic del Figueres.

LA PRÈVIA

Estem en el millor moment. El desig és el tercer triomf seguit, però l’objectiu és mantenir la sensació de creixement constant
La Pobla de Mafumet té jugadors hàbils i ràpids i destaca per la seva perillositat en les transicions
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)