Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Havíem de jugar amb cap”

El cinquantè partit del Girona a primera divisió va ser per oblidar. No pas perquè fos un cop dolorós, sinó per l’espessor de l’enfrontament. Tant Eusebio Sacristán com Mauricio Pellegrino van coincidir a destacar l’equilibri, tot i que a última hora els tres punts haurien pogut volar cap a Leganés. “El partit estava molt obert. Ells, en els minuts finals, han tingut algunes ocasions que ens han fet témer que el partit se’ns n’anés. Volíem guanyar i aquesta ha estat la intenció, però és cert que havíem de fer-ho amb cap. I hem intentat gestionar els minuts finals mantenint com a mínim aquest punt que teníem”, va reconèixer l’entrenador del Girona.

La igualtat va imperar des del primer moment. “En la primera part, hem controlat força bé els seus atacs i hi ha hagut una fase en què hem controlat més i hem aconseguit apropar-nos a l’àrea. Però tot el partit ha estat molt igualat. Més endavant, ells han anat tenint més control i han arribat algunes ocasions”, va argumentar Eusebio, que no va veure relació entre el partit d’ahir i el de l’estrena, un altre empat sense gols contra el Valladolid: “Aquell dia vam plantejar un partit més ofensiu i ells més de contenció. Ens van donar l’espai i nosaltres vam controlar-lo. Avui, els dos equips, amb una proposta semblant, hem intentat guanyar terreny metre a metre. Ells competeixen molt bé els duels un contra un, i a través de les disputes han anat avançant. Hem decidit que el partit fos més així. Ja hem vist al final que, molt més obert, podia passar qualsevol cosa i tampoc ens convenia aquesta moneda a l’aire”. El de La Seca va intentar ser comprensiu amb el públic, que va arribar a perdre la paciència quan l’equip tocava la pilota al darrere sense progressar. “L’afició ens ha donat suport sempre. Quan veus que les coses van bé i sumes punts i tens possibilitats de guanyar llocs a la classificació, entenc que l’afició es pugui il·lusionar. Però hem de mantenir la calma, el cap fred. Hi haurà dies que no ho podrem aconseguir. Treballarem per donar-los moltes alegries, i els animo que disfrutin amb cada punt.”

El Girona arriba a la tercera aturada de la lliga amb un punt més que fa un any. “Ha estat una fase bona per a nosaltres, pel que fa a resultats, joc i estabilitat. D’una aturada a l’altra les sensacions han millorat molt. Crec que hem trobat el camí. Ja sabem en quina direcció anem. Hem de seguir treballant per millorar, amb el desig que la següent fase sigui tan bona o més que aquesta.”

Porro i Roberts

Eusebio va parlar de Pedro Porro, convertit de ple dret en jugador del primer equip: “Ens està oferint un rendiment molt bo i, veient la joventut que té, el més lògic és que vagi creixent. És una alegria que s’estigui comportant així i el tinguem ja definitivament entre el grup de jugadors del primer equip.” L’extremeny va acabar substituït després de rebre un cop que no ha de tenir importància. Eusebio va explicar també que la substitució de Patrick Roberts va ser una decisió tècnica: “He entès que, en aquesta fase del partit, ells començaven a dominar i un jugador de més profunditat com Choco Lozano ens podia donar alguna cosa diferent. Volia veure si amb més profunditat podíem aprofitar els espais, com així ha estat en aquella ocasió. Roberts ha fet una millora important i s’està veient el jugador que pot arribar a ser. És jove i encara pot créixer”, va sentenciar el tècnic.

MOLTA IGUALTAT

“Tots dos volíem guanyar terreny metre a metre. Cada disputa era molt competida”

L’AFICIÓ, EXIGENT

“Quan pots pujar llocs, entenc que s’il·lusioni, però nosaltres hem de mantenir calma”

SATISFET

“Les sensacions han millorat molt d’una aturada a l’altra; hem trobat el camí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)