2a divisió FEF

El Barça B s’hi posa tard

2a divisió B. El filial blaugrana rep un gol en una primera part de major ímpetu local i no té encert quan disposa d’ocasions al final

TEROL 1 BARÇA B 0

TEROL:Valera, Crespo, Navarro, Cabetas, Duran, Ainoza (Borja, 81’), Gabi (Leira, 77’), Jamelli, Franco, Dieste i Iñaki (Bikoro, 68’).BARÇA B:Jokin Ezkieta, Wague, Chumi, Cuenca, Guillem, Oriol Busquets (Riqui Puig, 77’), Carles Pérez, Monchu, Mujica (Abel Ruiz, 81’), Morer (Ballou, 67’) i Collado.GOLS:1-0 (41’) Dieste.ÀRBITRE:Etayo Herrera.T.G.:Als locals Ainoza i Valera, i als visitants Carles Pérez i Chumi.

El Barça B va tornar de buit de la visita al camp del Terol en un partit en què els locals van aprofitar una bona primera meitat per arribar al descans amb un avantatge que van saber administrar en la segona. Les millors ocasions del filial blaugrana van arribar en el tram final del duel, en què els va faltar encert.

La primera mitja hora va ser especialment igualada, amb un Barça B que no podia imposar el seu joc i amb molta batalla al mig del camp. Després, el Terol va ser més vertical i Iñaki i Franco van fer lluir el porter Jokin Ezkieta en dues jugades seguides. Després d’una altra rematada de Franco, el Terol va marcar el gol decisiu en el minut 41, quan Dieste va aprofitar el rebuig d’Ezkieta.

El Terol va aconseguir controlar el ritme del partit a l’inici de la segona meitat, amb un Barça que tenia problemes en la construcció. Al contracop, els aragonesos van tenir el segon gol a prop, en una acció en què Ezkieta va haver d’intervenir dues vegades. A l’altra àrea, un penal demanat pels blaugrana va despertar els visitants, que ho van provar amb un xut de Carles Pérez que va sortir massa alt. Mujica també ho va intentar amb un xut aturat per Valera, que, poc després, va tornar a mostrar-se segur en una rematada de Ballou. Els canvis introduïts per Javi García Pimienta van dotar el Barça B de major intensitat ofensiva, però el Terol va saber defensar-se bé i, malgrat els intents dels blaugrana, va lligar tres punts que li donen oxigen en la zona baixa.

Quart partit sense guanyar

Després de perdre ahir al terreny de joc del Terol, el Barça B ja fa quatre partits que no guanya i s’allunya de les quatre primeres posicions, que ja té a cinc punts de distància. L’últim mes de competició, l’equip de Javi García Pimienta no ha pogut derrotar al Miniestadi ni el Vila-real B i ni l’Ebre, que van aconseguir un punt (1-1), mentre que en camp contrari ha perdut els dos partits per la mínima (1-0). Abans de caure a Terol, el filial blaugrana va ser derrotat per l’Espanyol B a Sant Adrià de Besòs. El cap de setmana que ve –dissabte a la tarda–, el Barça B rep el Cornellà.