Nàstic

Ansietat al novembre

2a divisió A. El Nàstic i el Saragossa, dos dels equips que ja han canviat de tècnic i ocupen llocs de descens, s’enfronten en un partit d’urgències

Queda molta lliga, queden set mesos de competició, però a Tarragona i a Saragossa ja fa dies que hi ha nervis i urgència per consolidar una dinàmica positiva de resultats. Els clubs de les dues ciutats han arribat a la tretzena jornada en zona de descens i tots dos ja han canviat d’entrenador. Dos tècnics experimentats –Enrique Martín al Nàstic i Lucas Alcaraz al Saragossa– tenen la missió de treure del pou els dos equips. Després de la resta de resultats de la jornada, els tarragonins ja saben que abandonaran l’última posició si puntuen –i que avançaran tres posicions si guanyen– i els aragonesos, que la victòria els traurà de la zona de descens.

Enrique Martín no creu que la mala classificació del Saragossa sigui simptomàtica de res i Lucas Alcaraz s’ha preparat per fer front a un equip directe. Els dos entrenadors tenen un elevat número de baixes, cosa habitual des que va començar la lliga. En l’equip aragonès seran titulars, en principi, dos jugadors amb passat recent grana, Perone i Álvaro Vázquez. Al Nàstic, les novetats podrien ser la ubicació de Fali a l’eix de la defensa i la tornada a la titularitat de Del Moral

L’ansietat que hi haurà en el partit, i que els dos equips hauran de minimitzar, s’uneix a l’habitual rivalitat entre els dos clubs, que en els últims temps han jugat enfrontaments bastant calents. Últimament, el Saragossa ha assolit resultats positius a Tarragona –la temporada passada, es va imposar 0-2, per exemple–, mentre que el Nàstic ha aconseguit un empat i dues victòries a La Romareda.

LA PRÈVIA

El Saragossa no és menys perillós que el quart o el cinquè. La clau és que nosaltres estiguem bé
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Serà un partit típic de la categoria. Ells són directes i pressionen en la segona jugada
Lucas Alcaraz
entrenador del saragossa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)