El sac es continua omplint

3a divisió. El Figueres empata a Vilatenim contra la Pobla i encadena tres jornades sense perdre i un balanç de set punts dels nou últims en joc

Figueres 1 Pobla maf. 1

FIGUERES:Aroca, Subi, Sergi Romero, Canal, Hostench (Pime, 81’), Tena, Ritxi Mercader (Gelmà, 83’), Èric Vilanova (Èric Torres, 62’), Espuña, Xavi Ferrón i Sergi Álvarez.POBLA DE MAFUMET:Cordero, Salva, Sergi Cardona, Iván de Nova (Tomás, 62’), Arturo Osuna, Òscar, Kone, Jesús (Bernat, 73’), Sergio Montero, Alberto García i Ralph (Joel, 45’).GOLS:1-0 (44’) Xavi Ferrón. 1-1 (77’) Joel.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:a Espuña i Gelmà, del Figueres, i a Salva, Òscar i Bernat, de la Pobla.PÚBLIC:1.400 espectadors al municipal de Vilatenim.

Després de dues victòries seguides, el Figueres no va poder encadenar la tercera ahir a Vilatenim contra la Pobla de Mafumet però sí que va assolir l’objectiu de lligar un punt i mantenir la dinàmica positiva. Al davant, la Unió es va trobar un filial del Nàstic sòlid en defensa i perillós en atac. Els de Jordi Esteva, però, van ser capaços d’avançar-se, tenir sota control el rival en moltes fases de partit i fins i tot disposar d’oportunitats per marcar un segon gol que hauria tancat el partit. També és cert que, després de l’empat dels tarragonins, la Pobla va créixer i en el descompte va tocar amb els dits la victòria. Al final, repartiment de punts que fa justícia al que es va veure a a Vilatenim.

El duel va començar amb el tempteig habitual entre els dos conjunts però el Figueres va agafar ràpid la batuta del joc i això es va traduir amb les primeres arribades a la porteria contrària i, sobretot, amb la possessió favorable als locals. El primer avís important dels de Joan Esteva va arribar amb una falta que va executar Ritxi Mercader i que després de la rematada va acabar amb la pilota al fons de la xarxa. L’acció va ser anul·lada per fora de joc (21’). El creixement del Figueres va trobar el premi just abans de marxar al descans quan Xavi Ferrón va definir amb molta qualitat davant de Cordero i d’aquesta manera va fer pujar l’1-0 (44’). Encara abans d’enfilar el camí cap als vestidors, Sergio Álvarez podria haver ampliat l’avantatge però el seu xut va ser ben respost per Cordero. En la segona part, Álvarez va ser protagonista amb algunes arribades més que van marxar desviades per poc o van acabar a les mans del porter de la Pobla.

Canvi de dinàmica

En l’últim quart d’hora de joc, la Pobla va fer un pas endavant i amb una rematada de cap Joel va marcar el gol de l’empat (77’). La dinàmica del partit va canviar, el filial del Nàstic va passar a dominar l’enfrontament i les millors arribades van ser locals. De fet, en el descompte, el porter de la Unió, Aroca, va fer una aturada providencial per salvar un punt.

Fins a l’empat, el partit ha sigut nostre. Marxem amb la sensació que hem tingut molt a prop la victòria. Ens ha faltat un punt d’encert
L’equip marca una tendència positiva i ens fa pensar que estem en el camí correcte