2a divisió FEF

Injecció de moral

Més a prop. El Lleida supera l’Alcoià amb un doblet de Pedro Martín i un penal aturat per Pau Torres en el minut 3. La victòria el situa a un punt del líder

LLEIDA 2 ALCOIÀ 0

LLEIDA:Pau Torres; Dalmau, Tano, Trilles, Joan Oriol; Cano, Calavera (Noel, 46’), Albístegui, Artiles; Juanto (Alpha, 59’) i Pedro Martín (Mousa, 75’).ALCOIÀ:Bañuz; Barreda, Primi, Tomás Ruso, Navarro (Rubén López, 36’); Bryan Reyna, Omgba (Vicente Pérez, 79’), Rubio, Hermosa; Óscar Díaz (Nieto, 65’) i Hernán Lino.GOLS:1-0 (24’) Pedro Martín, de penal. 2-0 (26’) Pedro Martín.ÀRBITRE:De Ena Wolf.T.G.:Als locals Pau Torres, Tano, Cano, Noel i Mousa, i als visitants Óscar Díaz i Omgba.

El Lleida s’ha situat a un sol punt del líder, l’Hèrcules, després de superar, ahir, l’Alcoià en un partit amb dos protagonistes clars: Pedro Martín, autor dels dos gols dels blaus, i el porter Pau Torres, que va aturar un penal.

Quan als dos minuts i mig Pau Torres va cometre falta dins l’àrea després d’una errada defensiva, tothom va témer que un gol prematur de l’Alcoià fos un cop massa dur per al Lleida. No obstant això, el de Capellades va col·locar-se, una vegada més, la capa d’heroi per encertar el llançament d’Óscar Díaz. L’aturada va esperonar un Lleida carregat de fe en un partit sense aproximacions fins a l’equador del primer temps. Llavors, la història es va repetir a l’àrea contrària i l’àrbitre va xiular penal sobre Cano. Pedro Martín, el de sempre, va avançar el Lleida des dels onze metres. Dos minuts després, quan el Camp d’Esports encara celebrava el gol, el malagueny, en estat de gràcia, va marcar el 2-0 –la seva vuitena diana en la lliga–, en enviar a l’escaire una pilota perduda dins l’àrea.

Tot anava a favor del Lleida, que hauria marcat el tercer abans del descans si Bañuz no ho hagués evitat. L’intercanvi de cops de la segona part no va evitar que el Lleida, sense fer un partit brillant, acabés celebrant el seu segon triomf seguit i el quart en sis partits. Tota una injecció de moral.

El primer gol ens ha matat. Amb el mateix esforç, el Lleida ha marxat al descans guanyant
Vicente Mir
entrenador de l’alcoià
Hem d’estar contents per la victòria, però no hem tingut el nivell que esperàvem