2a divisió FEF

El Badalona es conforma

Sense gols. Davant la impossibilitat de perforar el mur de l’Eixea, els escapulats no encaixen i continuen sumant a casa

badalona 0 EIXEA 0

BADALONA:Morales; Albarrán, Robusté, Estellés, Moyano, Moha (Iván Agudo, 57‘); Marc Carbó (Santi Magallán, 73‘), Nana; Robert Simón (Giva, 82‘), Natalio; Chacopino.EIXEA:Loscos, Kevin Lacruz, Mingotes, Andriu, Català, Mustaphá, Ramón, Valero, De Mesa (Diego Suárez, 85‘), Lafita (Santana, 76‘) i Otin (Lucho, 64‘).ÀRBITRE:González González.T.G.:Als visitants Mustapha, Valero i Lucho.PÚBLIC:585 espectadors.

El Badalona no arribava amb cap necessitat en la classificació, de manera que el punt que va treure contra l’Eixea es pot considerar positiu. Sobretot perquè els de Ramon Calderé no van encaixar malgrat que es van estavellar una vegada i una altra contra el mur defensiu plantat per l’Eixea. Els visitants van provar-ho amb un cop de cap en el primer temps salvat per Morales, mentre que Robert Simon va enviar un xut al travesser. En la segona meitat, tot i que Calderé ho va provar movent la banqueta, no va haver-hi gaires ocasions de gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)