3a divisió FEF

El Llagostera hi posa ofici i suma un bon punt a fora

3a divisió. El filial del Reus va tenir les millors ocasions per quedar-se els tres punts però els del Gironès van saber resistir i mantenir l’empat

Reus B 0 Llagostera 0

REUS B:Chechu, Reina, Martí Vilà, Ayala, Gaixas, Miravent, Fabra (Iker, 83’), Dome, Adrià Arjona (Gori, 87’), Oribe i Ernest Forgas.LLAGOSTERA:Marcos, Bigas, Amantini, Lucas Viale, Crespo, Pol Gómez, Maik Molist, Moussa (Maynau, 89’), Pitu (Èric Jiménez, 78’), Gil Muntadas i Sascha (Marc Medina, 65’).ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:a Martí Vilà, del Reus B.

El Llagostera tenia ben clar que la visita al camp del Reus B no seria gens fàcil, i el que va passar al terreny de joc de Cambrils va certificar aquesta idea. Els llagosterencs van veure com el rival sabia potenciar la qualitat i la gran mobilitat dels seus futbolistes, i ben d’hora van tenir clar que la batuta de l’enfrontament la portarien els roig-i-negres. En aquest escenari, l’equip d’Oriol Alsina va tirar d’ofici, es va posar el vestit de treball i amb una gran actuació en defensa de tot el bloc va aconseguir lligar un punt molt important: d’una banda perquè permet tornar a sumar fora de casa, i de l’altra perquè els del Gironès podran mantenir el lideratge un cop superada la jornada de descans que afrontarà l’equip blau-i-vermell el proper cap de setmana.

El duel a Cambrils va començar amb molta igualtat però amb un Reus B decidit a prendre ràpid el control del joc. El Llagostera poc hi va poder fer i va concentrar els seus esforços a defensar i a intentar sortir ràpid a la contra. Amb aquesta estratègia, Moussa i Crespo van aconseguir trobar algun forat en la defensa reusenca però sense generar massa problemes al porter Chechu. Dels locals, el més actiu va ser Ernest Forgas, que amb un xut i una rematada de cap va posar a prova Marcos. Encara abans del descans, Fabra també va fer intervenir el porter llagosterenc quan va aprofitar una bona passada de Reina.

Sortida efervescent

El pas pel vestidor semblava que afavoria el Llagostera, que va sortir a la represa convençut a fer un pas endavant. Com en la primera part, però, els atacs van ser precipitats i imprecisos. Sascha, amb un cop de cap (53’), va ser qui més a prop va estar de perforar la porteria contrària.

Amb el pas dels minuts, els homes d’Oriol Alsina es van tornar a desinflar en la parcel·la ofensiva i el Reus B va despertar amb la millor oportunitat del partit: Adrià Arjona va fer lluir Marcos, que amb una doble aturada va aconseguir mantenir el zero a la seva porteria (57’). Poc després, i amb el porter superat, era Amantini qui rebutjava des de sobre la línia de gol. Fins al xiulet final, el filial roig-i-negre va insistir en atac però va xocar una vegada i una altra contra un Llagostera granític que va generar ben poc en atac.

ELS VESTIDORS

El punt és bo. Hem jugat contra un equip amb molta qualitat. Ens ha faltat prendre millors decisions, però en defensa hem estat brillants
Arribem a l’aturada satisfets. Si seguim aquesta línia, tenim possibilitats de fer una temporada bonica
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)