Territorial

El Girona C acaba demanant l’hora

1a catalana. El Girona C va superar un lluitador Banyoles que ho va posar molt difícil

Banyoles 0 Girona C 1

BANYOLES:Martí (Bru, 66’), Gallo, Nil, Sala (Cristian, Moreno, Henry (Bona, 74’), Èric Gispert (Quimo, 66’), Via, Adri, Toni Güell (Ferru, 66’) i Pol Bastidas.GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Botxi, Murga, Roura, Miki Poveda (Homet, 59’), Feixas (Quique Sánchez, 59’), Toni Rossell, Uri Santos (Jaume Duran, 80’), Ferran López i Venzal.GOLS:0-1 (52’) Uri Santos, de penal.ÀRBITRE:Arenas Mora.
T.G.:
Als locals Toni Güell, Gallo i Sala.
T.V.:
Per doble amonestació al local Nil (51’).
COMENTARI:
La primera meitat va ser igualada i als visitants els va costar molt desplegar el seu joc. La més clara va ser per al Banyoles amb una rematada al travesser d’Èric Gispert. El partit va canviar totalment en una de les primeres accions després de la represa. L’àrbitre va assenyalar unes clares mans de Nil a l’interior de l’àrea i li va ensenyar la segona targeta groga. Uri Santos no va perdonar i va posar per davant els seus. Tot i tenir-ho tot en contra, un voluntariós Banyoles va buscar l’empat fins al final i va estar a punt de trobar-lo. Ferru va ser qui va estar més a prop del gol amb un xut des de la frontal que va sortir fregant el pal i Bona va marcar un gol que va ser anul·lat per fora de joc. El Girona C va acabar resistint i segueix líder.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)