1a femenina

El Sant Pere es torna a quedar sense premi al camp del líder

2a div. fem. Les de Joan Pont van fer un bon partit, però el Seagull va ser letal

seagull 3 St. Pere P. 1

SEAGULL:Laia, Guerrero (Alba Gordo, 54’), Xènia, Queralt, Pascual, Mar, Irina, Núria Llop (Mònica, 61’), Sara Serna (Erika, 78’), Carla Morera i Garrote.SANT PERE PESCADOR:Marina, Gallegos, Alba, Paula, Sílvia, Tais (Berta, 80’), Blanca, Jenni (Andrea, 59’), Laia, Rey i Cynthia.GOLS:1-0 (14’) Irina. 1-1 (36’) Rey. 2-1 (46’) Mar. 3-1 (93’) Carla Morera.ÀRBITRE:Muñoz Di Giovambattista.T.G.:A la local Mar, i a la visitant Alba.COMENTARI:El Sant Pere Pescador es va quedar sense recompensa tot i fer un bon partit al camp del Seagull. El nou líder es va avançar al quart d’hora de joc aprofitant un error en la sortida de pilota de les empordaneses. El Sant Pere va reaccionar i va igualar el partit gràcies a una rematada de Rey a la sortida d’un córner. Tot i que les badalonines van fer el segon en la primera acció després de la represa, els millors minuts de les gironines van venir després del descans. Van disposar de tres ocasions clares per tornar a empatar, però no van encertar i, en el temps afegit, el Seagull va sentenciar.