2a divisió FEF

Soni estrenarà convocatòria amb el Camerun sub-23

Internacionals. El Peralada no podrà disposar del davanter contra el Mestalla, ni tampoc amb Ferraresi, convocat un cop més amb Veneçuela

Soni està acumulant alegries les últimes setmanes. L’última ha estat la convocatòria amb la selecció del Camerun sub-23 que dirigeix l’exinternacional Rigobert Song, que disputarà durant aquesta finestra de partits internacionals la primera eliminatòria de classificació per a la copa d’Àfrica sub-23, que es jugarà el novembre del 2019 a Egipte. El rival del Camerun serà el Txad, amb el primer partit aquest divendres amb els de Soni com a locals i la tornada dimarts que ve. Si els camerunesos es classifiquen, jugaran la segona eliminatòria el mes de març contra Sierra Leone.

Soni no serà l’únic jugador del Peralada que serà baixa per compromisos internacionals, i és que Nahuel Ferraresi, recuperat de la lesió que no el va deixar jugar contra l’Atlètic Llevant, anirà amb l’absoluta de Veneçuela. Amb la vinotinto el central visitarà el Japó divendres i l’Iran dimarts que ve. Un habitual internacional que es quedarà a Peralada en aquesta aturada serà Giorgi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)