2a divisió A

El Nàstic cau a pilota aturada contra el Saragossa (1-3)

El Nàstic ha vist volar aquesta nit una nova oportunitat de deixar la cua de Segona A en caure contra un rival directe com el Saragossa per 1-3.

El Nàstic ha tingut un inici immillorable amb un córner de Javi Márquez en el minut 4 que Fali ha rematat a dos metres de la línia aprofitant la passivitat de la defensa rival. El Saragossa, que ocupava zona de descens, mica en mica ha anat augmentant el domini i la pilota aturada ha estat també el camí per a l’empat. De nou un servei de cantonada en el 32’ i la malastrugança de veure que la pilota rebotava en Djetei i anava al fons de la xarxa.

El partit ha estat marcat doncs per les accions a pilota aturada i en el 64’ una falta a la frontal de Rocha ha donat peu a la rosca ajustada al pal de Pep Biel. El Nàstic ha buscat la reacció, però segueix tenint poc gol i fins i tot ha hagut d’escoltar alguns xiulets per la incapacitat de generar joc ofensiu. Només hi ha faltat que en 90 una passada de Javi Jiménez enrere hagi estat un regal a Álvaro Vázquez, que no ha tingut pietat del seu ex-equip en fer el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)