2a divisió FEF

El Sabadell posa en ordre els seus papers

2a divisió B. El Registre Mercantil accepta la regularització de l’entitat i posa fi a un problema que s’arrossegava des del 2002

El Sabadell ha posat fi al principal impediment per incorporar un inversor que sostingui el dia a dia del club. L’entitat arlequinada ja ha quedat convenientment actualitzada en el Registre Mercantil. Fins fa pocs dies, en la institució constava la informació de l’any 2002, de manera que oficialment el capital social, el president i els consellers eren els d’aquella època. Així, doncs, es tanca un dels principals problemes que tenia l’actual president i, ara sí, màxim accionista de l’entitat, Esteve Calzada, que no podia incorporar cap inversor perquè no constava oficialment com a màxim accionista de la societat anònima.

Calzada, que, segons fonts consultades, té aparaulat l’inversor, ha de superar alguns esculls abans de poder incorporar-lo definitivament. El principal és ordenar l’accionariat del club, perquè ell hi figura com a màxim accionista però amb el 39%. Caldrà, doncs, una junta extraordinària d’accionistes aviat en què s’aprovi que el lleidatà, a través de l’empresa Sabarcat SL, tingui més del 50% i, a partir d’aquí, una reducció del capital social –ara mateix consta de 7,98 milions d’euros– i una posterior ampliació en què, ara sí, entrarà la nova figura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)