2a divisió FEF

Cites d’altura per calibrar forces

2a divisió B. El Sabadell afronta les pròximes tres jornades, en què jugarà contra equips de la part alta –el Badalona (6è), el Lleida (3r) i l’Hèrcules (1r)–, amb el repte de consolidar-se a dalt

Amb la tensió de mala arrencada ja del tot esvaïda gràcies a una molt bona ratxa –14 punts sumats dels últims 18 en joc–, a Sabadell es treballa amb l’objectiu de ser al capdavant amb calma i tranquil·litat. L’equip que entrena Toni Seligrat, que a poc a poc va recuperant la consistència, ja està en plena batalla per situar-se entre els quatre primers. És cinquè i té les posicions de play-off a 3 punts. El repte de les pròximes cites, amb tot, és retallar aquesta diferència. Val a dir, això sí, que no serà fàcil, ja que arriba un tram de calendari complicat, en què els arlequinats s’enfrontaran a tres equips de la part alta. Diumenge el Sabadell rebrà el Badalona, que és sisè, i després venen revolts: partits contra el Lleida (tercer) i l’Hèrcules (primer).

El vestidor es pren aquests tres partits com una bona manera per posar a prova la qualitat de l’equip. “Hem de mirar sempre el partit que tenim més a sobre, però aquestes tres jornades seran una bona pedra de toc que ens servirà per calibrar una mica el nivell que tenim ara mateix”, explicava ahir el davanter Arturo, que hi afegia: “Els tres rivals estan cridats a estar a dalt i nosaltres també hem d’estar en aquest grup. Al final, hem d’aconseguir que ens temin ells més a nosaltres que no pas nosaltres a ells.” Més enllà d’assaltar la zona d’ascens, el repte és allargar el seu bon moment, sobretot a casa, on el Sabadell encadena ja tres victòries. Arturo ho té clar: “Ens enfrontem a un rival directe i, si no guanyem, podem baixar tres o quatre posicions. A casa hem de seguir amb aquesta dinàmica de vèncer partits, que ja hem perdut tots els punts que podíem perdre a la Nova Creu Alta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)