2a divisió FEF

Números esperançadors

2a divisió B. L’Olot suma vuit punts més que en les mateixes dotze jornades del curs passat i ja n’ha acumulat un més (16) que en tota la primera volta (15) de la patida campanya anterior

L’Olot camina amb pas ferm després de firmar, de moment, el seu segon millor inici a segona B. A més d’una sensació, gràcies al bon joc de l’equip, això és una evidència si es contemplen els bons números firmats en anteriors campanyes pels garrotxins. Menys en la temporada de l’estrena a la categoria, en què els olotins van sumar 17 punts després de les mateixes dotze jornades disputades fins ara, en la resta d’inicis del club de la Garrotxa al bronze, el rèdit de punts sempre havia estat menor. En el curs 2014/15, els d’Arnau Sala van acumular 14 punts; el 2015/16, amb Rodri, 11 punts, i el passat, amb Posse, 8 punts. Enguany, amb Garrido, l’Olot ha sumat el doble de punts després de dotze partits (16) i ja acumula un punt més que els que va poder sumar en tota la primera volta (15): “L’any passat vam salvar una situació límit, i era l’objectiu prioritari. Després volíem créixer i estem en aquesta línia. Aquesta línia és molt fina i hem de ser conscients que no podem abaixar el nivell”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)