Territorial

El Farners-Lloret, el plat fort de dissabte

1a catalana. A més del duel gironí (16 h), el Palamós visitarà el Vic (16 h) i els altres quatre equips gironins jugaran demà

La dotzena jornada de primera catalana dona el tret de sortida avui amb la disputa dels tres primers partits en el grup 1, dos dels quals amb la participació d’equips gironins. Dos, el Farners i el Lloret, s’enfrontaran a les quatre de la tarda en un duel entre dos equips amb una situació ben diferent en la taula classificatòria, i és que mentre que el Farners és cuer amb només cinc punts en els primers onze partits de lliga, el Lloret és tercer amb 18 punts. En aquest sentit, tots dos equips, que han guanyat quatre dels sis darrers punts en joc –abans els de Santa Coloma havien enllaçat fins a vuit derrotes consecutives–, intentaran obtenir el triomf per fer un pas endavant en els seus objectius.

D’una altra banda, el Palamós de Javi Salamero, quart amb els mateixos 18 punts que el Lloret, visitarà el camp del Vic (a les 16h), desè classificat i un equip que encara no ha perdut cap partit com a local.

Un altre duel gironí

Els altres quatre representants gironins de la categoria entraran avui en joc. Hi haurà un altre duel gironí en el partit que enfrontarà el Llagostera B i el Banyoles al municipal (a les 17h), la Jonquera visitarà el Vilassar de Mar (a les 12h) i el Girona B rebrà l’Argentona, també a les dotze del migdia.

POLS OPOSATS

El Farners, cuer, necessita el triomf per agafar aire; el Lloret, tercer, per continuar a dalt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)