Nàstic

Competir sense el pes de cap motxilla

Nàstic. Enrique Martín vol que l’equip oblidi la trajectòria que duia abans de la seva arribada en la visita a Màlaga

“Com va dir Francisco Umbral, he vingut a parlar del meu llibre.” D’aquesta manera va començar Enrique Martín un discurs tan original com taxatiu per combatre el pessimisme que s’ha instal·lat al Nàstic per la pèssima situació de l’equip. El navarrès va explicar-se. “El meu llibre comença el dia de l’Oviedo i les tres primeres pàgines no estan gens malament. El que hi ha al darrere no m’interessa gens, perquè les ments negatives no tenen cap futur”, va argumentar el tècnic, que va explicar que la seva única classificació és la de les darreres tres jornades, en què l’equip ha sumat 3 punts: “El que hagi passat anteriorment m’importa un rave. No penso carregar la motxilla del Nàstic de fa dos anys o el de l’any passat.” Enrique Martín, amb tot, vol que els seus afrontin la complicadíssima visita al camp del Màlaga, que està lluitant pel lideratge i ha guanyat els sis partits que ha jugat com a local, alliberats. I va posar un altre exemple. “Viatgem en avió i l’avió pot estavellar-se, però no pots anar amb la tensió de pensar que això pot passar”, va dir l’entrenador del Nàstic, que va fer un símil amb l’ansietat de l’equip: “Si fas el desplaçament pensant que t’has de salvar, et salvaràs? No! Hem d’estar tranquils. Pensem massa.” Enrique Martín, doncs, veu factible donar la sorpresa a La Rosaleda: “Només tenen un punt més des que jo estic aquí, així que tenim la possibilitat de superar-los.”

Canvis a l’horitzó

El Nàstic està treballant per apuntalar la plantilla i el club té a l’agenda la incorporació de l’exdirector esportiu del Saragossa, Antonio Prieto, perquè faci aquesta tasca, tal com va informar ahir Tarragona Ràdio. La seva arribada, això sí, no comportaria l’adeu d’Arnal Llibert.

LES FRASES

El Màlaga només té un punt més que nosaltres si comptem des que jo estic aquí. Tenim la possibilitat de superar-los
Enrique Martín
entrenador del nàstic
És un rival difícil i no hem de mirar la classificació, que no té res a veure amb els partits. Fer-ho ens restaria opcions
Juan Ramón López Muñiz
ENTRENADOR DEL MÀLAGA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)