Territorial

Aquesta no es pot escapar

Divisió d’honor juv. El Girona rep el Penya Arrabal (16 h) obligat a guanyar. Amb el d’avui, els gironins jugaran 4 dels pròxims 5 duels a casa

El Girona jugarà quatre dels pròxims cinc partits com a local i els d’Àlex Marsal ho volen aprofitar per fer un pas més en la lluita per les primeres posicions. El primer a visitar Vilablareix serà el Penya Arrabal, que aquesta tarda (16 h) posarà a prova un conjunt blanc-i-vermell encara condicionat per les baixes –Pachón, Jofre i Paco López estan jugant a la mateixa hora amb el Peralada i Pep Piany i Arnau Tortosa estan lesionats– i que només ha guanyat un dels últims cinc partits. Per aquest motiu el més probable és que Àlex Marsal convoqui algun jugador del juvenil B que fins i tot podrien tenir un paper important. Els balears, en descens després de sumar només 4 punts dels últims 21, serviran de prova per un Girona que la setmana següent rebrà el Barça, ara mateix segons, amb opcions de retallar diferències en la zona alta. Després dels blaugrana el Girona s’enfrontarà consecutivament contra els tres últims.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)