2a divisió FEF

Valery, intocable per al Peralada

2a divisió B. L’escalenc, en dinàmica del primer equip de fa dies, no entrarà en la convocatòria dels xampanyers per jugar demà contra el Mestalla tot i que el Girona no té partit

El Peralada perd un jugador més per al partit de demà a la tarda (16h) contra el València Mestalla, i és que Valery no anirà ni convocat amb l’equip xampanyer perquè el Girona no vol córrer el risc d’una possible lesió. Des de l’anada de l’eliminatòria de la Copa contra l’Alavés el carriler escalenc està de ple en dinàmica del primer equip per cobrir les lesions de Mojica i Aday i, un cop anunciat des de Montilivi que no es farà cap fitxatge fins al gener, Valery passa a ser una peça clau per cobrir qualsevol imprevist. Per això, tot i que encara no estigui decidit definitivament, podria ser que el carriler no jugui més amb el Peralada fins que s’obri el mercat d’hivern i que no vagi convocat demà n’és el primer símptoma.

Nahuel i Soni, amb nota

Els dos jugadors del Peralada que estan amb les seves seleccions van tenir un paper destacat en la jornada d’ahir. El més destacat va ser el veneçolà Nahuel Ferraresi, que va debutar amb la selecció absoluta jugant a un bon nivell els 90 minuts en l’empat (1-1) contra el Japó. D’una altra banda, Soni, també titular amb Camerun sub-23, va encarrilar la classificació per a la segona eliminatòria de la classificació per la Copa d’Àfrica sub-23 amb un triomf contundent contra el Txad (3-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)