Territorial

Set minuts de rauxa del Palamós per lligar un nou triomf

1a catalana. El degà es va mostrar superior i molt efectiu en la visita al camp del Vic

Vic 0 Palamós 3

VIC:Arnau Sòria, Robert Busquets, Gil Bertrana (Oriol Espina, 45’), Eloi Blanes (Enric, 73’), Adrià Caballé (Pol Muniesa, 58’), Isma (Tino, 73’), Gerard Enrich, Ignasi (Ferran Sadurní, 79’), Toni Sureda, Peque i Max Morell.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Joel, Tarrenchs, Fajardo, Òscar (Raúl álvarez, 73’), Alexis Sánchez (Xavi Germán, 89’), Adri Salas (Dani Gómez, 79’), Genís i Pepu Soler (Puignau, 85’).GOLS:0-1 (36’) Adri Salas. 0-2 (43’) Pepu Soler. 0-3 (81’) Pepu Soler.ÀRBITRE:Creus Soler.T.G.:Toni Sureda i Eloi Blanes, del Vic, i Adri Salas, Òscar Fernández i Pepu Soler del Palamós.COMENTARI:El Palamós va confirmar en la seva visita a Vic que passa per un bon moment de joc i va aconseguir marcar tres gols a un rival que en les últimes cinc jornades només n’havia encaixat dos. L’arrencada del partit va estar marcada per la igualtat i per tímides arribades a les dues porteries. El guió del duel es va estripar superada la mitja hora de joc quan Adri Salas va finalitzar una jugada per la banda dreta (36’), i va provocar que el Palamós posés una marxa més en el joc. Abans del descans (43’), Pepu Soler va fer el segon i va començar a lligar el triomf. En la segona part, el Vic va portar la batuta del joc però va topar amb un Palamós molt sòlid. Amb els vigatans llançats a l’atac, Pepu Soler va marcar el tercer a través d’un contraatac (81’).