2a divisió FEF

Prou de mirar enrere

2a divisió B. El Peralada rep el València Mestalla (16 h) amb la mentalitat de sobreposar-se a les nombroses baixes i continuar fent passos per, a poc a poc i amb bona lletra, sortir de la zona baixa

Després de dues jornades seguides en què el Peralada ha ensumat –i de quina manera– la victòria però s’ha hagut de conformar amb només un punt, els xampanyers reben la visita (16 h) d’un València Mestalla que tampoc es troba en un bon moment, i és que amb una victòria local els de Chicho superarien el filial valencianista en la classificació. “Estem en una dinàmica similar perquè ens està faltant una mica d’eficàcia al davant i, en canvi, els rivals necessiten molt poc per fer-nos mal”, valora el tècnic del Peralada Chicho Pèlach, que preveu un partit molt vistós: “Serà un partit vistós, ple de jugadors ràpids i amb talent, i per tant serà molt important cuidar els detalls.”

El gran condicionant del partit d’avui seran les baixes, ja que el Peralada no pot ni completar la convocatòria i per això a la llista hi entraran els tres porters. Valery serà baixa perquè està en dinàmica del primer equip, Soni i Nahuel Ferraresi estan amb la selecció, Montes està sancionat i Paik i Santi Bueno, lesionats. L’equip, però, ho veu més com un repte que com un problema. “És el tema que em motiva més. Tenim moltes baixes i són importants, però és una oportunitat per donar minuts a jugadors que s’ho mereixen perquè estan treballant molt bé i que, a més, tenen molt talent. Estic segur que l’equip es revelarà”, argumenta el tècnic.

El que està clar és que l’oportunitat és excel·lent per als xampanyers per fer un pas endavant, i és que el Mestalla ve de set jornades sense guanyar. Tot i això, el filial valencianista no ho posarà fàcil. “És un equip amb un atac ràpid molt ben organitzat, amb tres o quatre jugadors molt bons com Kangin Lee, que és un deu en l’última passada. S’associen molt bé i haurem de vigilar de no deixar espais”, analitza Chicho, que té entre cella i cella sortir de les posicions de descens tot i que és conscient que no serà cosa d’un dia: “La situació no és la que ens agradaria i serà per temps, perquè no depèn de guanyar un o dos partits. L’objectiu és que quan en sortim, que costarà un temps, ho fem del tot i per això hem d’anar partit a partit i segur que ens acabarem salvant.”

Les baixes és el que em motiva més. És una oportunitat per a jugadors que s’ho mereixen
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
És un equip amb un atac ràpid molt ben organitzat, amb tres o quatre jugadors molt bons. Hem de mirar de no deixar espais
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)