Territorial

El Farners es queda el derbi

1a cat. Un gol d’Alòs en l’afegit confirma el bon moment dels locals

Farners 2 Lloret 1

FARNERS:Blanquera, Pau Domínguez, Pitu Riart, Peracaula (Guillem Cornellà, 77’), Jose Martínez (Muniesa, 65’), riki Solà, Massegur (Gerard Herrera, 82’), Litus (Arnau Alòs, 77’), Gerard Gómez, Haji i Òscar Parcet.LLORET:Tuscà, Puntí, Aparicio, Poderoso, Josep (Expósito, 58’), Riki, Zayas, Bader, Chamizo (Fili, 87’), Marc Vilà (Roger, 77’) i Bukary (Feliu, 46’).GOLS:1-0 (39’) Jose Martínez. 1-1 (69’) Expósito. 2-1 (93’) Alòs.ÀRBITRE:Barón Ajenjo.T.G.:Jose, Parcet i Gómez; Chamizo, Bukary, Zayas, Aparicio i Feliu.T.V.:directa a Puntí, del Lloret (71’).

El Farners ha reviscolat i amb set punts dels últims nou en joc aixeca el cap a la cua de la classificació. En aquesta dinàmica positiva, ahir els de Lluís Padrós es van adjudicar el derbi selvatà contra el Lloret amb un gol d’Alòs.

El partit va ser igualat i intens, i en els primers minuts els lloretencs van crear perill a través de l’estratègia i el Farners amb contraatacs. En un d’aquests, Jose Martínez va fer l’1-0 amb un gran xut des del vèrtex esquerre de l’àrea (39’). El Lloret va empatar en la segona part quan els locals portaven la batuta del joc, i ho va fer amb un cop de cap d’Expósito en la sortida d’un córner (69’). Poc després, els d’Albert Batllosera es van quedar amb un home menys per expulsió de Puntí, que va tallar en falta la cursa de Muniesa quan es dirigia a la porteria (71’). El Farners va créixer i finalment la insistència va tenir el premi en el 93’, quan Alòs va marcar el 2-1 amb un bon xut ras i creuat. Els dos gols del jove jugador –ahir, i contra el Can Vidalet (1-0)– han donat sis punts al Farners.