2a divisió FEF

Un punt en una tarda boja

Vuit gols. El Lleida empata al camp de l’Eixea en un partit entre dos equips molt efectius. Els blaus van marcar primer però van haver d’igualar tres vegades els avantatges dels aragonesos

EIXEA 4 LLEIDA 4

EIXEA:Loscos, Kevin, Catalan Mingotes, Laguarta, Valero, Diego Suárez (Lucho, 73), Lafita, Otin (Maxi Rosales 58’), Ramón i De Mesa (Garde, 83).LLEIDA:Pau, Dalmau, Oriol, Carbonell, César Soriano (Quintero 53), Trilles, Ardiles (Alpha, 53) Calavera, Pedro Martín, Juanto i Musa.GOLS:0-1 (14’) Pedro Martín. 1-1 (18’) De Mesa. 2-1 (19’) De Mesa. 2-2 (42’) Juanto. 3-2 (44’) De Mesa. 3-3 (72’) Pedro Martín. 4-3 (77’) Nacho Lafita, de penal. 4-4 (82’) Musa.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:als locals Valero, Nacho Lafita, De Mesa i el porter suplent Rafa Santos, i als visitants Musa, Carbonell, Ardiles i Pau.

El Lleida va aconseguir un punt a Eixea en un partit en què els dos equips van mostrar molta efectivitat i en què els blaus van fer gala d’una gran capacitat de reacció, ja que van igualar tres cops els avantatges del rival. L’empat situa el Lleida líder provisional, tot i que tres rivals poden superar-lo avui.

El Lleida va ser l’equip que va colpejar primer. Després d’algun avís dels locals, Musa va penjar una falta a l’àrea i el pitxitxi dels blaus, Pedro Martín, va rematar a gol. Els aragonesos, però, no van trigar a respondre, i ho van fer amb contundència. En només un minut, De Mesa va capgirar el marcador amb dos gols, el primer en una bona acció col·lectiva i el segon, en una acció individual. El Lleida es va refer del cop i de seguida va dominar el joc fins que Juanto, de falta directa, va empatar. Abans del descans, però, De Mesa, en estat de gràcia, va fer el seu tercer gol de xut creuat.

Després del descans, el doble canvi introduït per Gerard Albadalejo va donar ales al Lleida, i Pedro Martín va tornar a marcar per empatar una altra vegada el partit. En uns altres minuts bojos, l’Eixea va tornar a agafar avantatge gràcies a un gol de penal de Nacho Lafita i Musa, aprofitant una pilota morta dins l’àrea, va fer el 4-4 definitiu.