Girona

Futbol, gols i celebració

Aniversari. L’associació de veterans del Girona FC celebra els deu anys de vida amb un bon partit a Montilivi contra l’Agrupació Barça Jugadors

L’associació de veterans del Girona FC arriba aquest gener als deu anys de vida. L’agrupació d’exfutbolistes blanc-i-vermells es va crear el 2009 i des de llavors ha estat habitual la seva participació en diversos actes esportius i socials vinculats a l’entitat de Montilivi. Per celebrar aquesta primera dècada de vida, ahir a la tarda es va disputar a la gespa de l’estadi de Montilivi un enfrontament entre els veterans del Girona FC i l’Agrupació Barça Jugadors, que també reuneix exfutbolistes del club blaugrana. Davant d’uns 250 espectadors, gironins i barcelonistes van oferir un bon espectacle, ja que el resultat va ser de 2-5 a favor dels representants del Barça. En el Girona, noms com Paco Montes, Albert Serra, Acín o el mateix president Delfí Geli es van tornar a vestir de curt i van demostrar que la qualitat no es perd. Al Barça, s’hi van poder veure jugadors com Angoy, Javi García, Robert Fernández i Jofre Mateu, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)