3a divisió FEF

Oportunitat per retallar

El líder descansa. El Llagostera no juga aquesta jornada, un fet que els seus perseguidors veuen com una bona opció per escurçar diferències: el Prat es podria situar a només un punt

Una cosa és segura aquest cap de setmana: el Llagostera no podrà ampliar el seu avantatge en el lideratge, i el més segur és que els seus perseguidors se li apropin. Els blaugrana encara no havien descansat i són conscients que, en cas de victòria, el Prat se’ls acostarà a només un punt.

Els potablava, però, tenen una dura prova en la visita a la Pobla de Mafumet, un equip capaç del millor i el pitjor: els grana, un dels equips més golejadors de la lliga, però també dels més golejats, venen de guanyar amb solvència els dos darrers partits a casa, però també han encaixat derrotes sonades. Un equip amb uns registres ben diferents als del seu rival: els de Pedro Dólera són especialistes a deixar la porteria a zero –ho han aconseguit en 12 de les 14 jornades– i han fet de la solidesa la seva gran virtut. Pedro Bravo i Andreu Guiu són les seves dues úniques baixes.

Just darrere del Prat, el Granollers, la gran revelació del curs, es veurà les cares amb un altre filial, en aquest cas el del Reus. Els vallesans també buscaran acostar-se a la primera posició, en el seu cas amb un asterisc: descansaran la setmana següent. Tot i això, són conscients que amb el triomf es consolidarien una setmana més en la zona de promoció d’ascens; una sorpresa que cada cop seria més real. Tot al contrari que l’Hospi, clar candidat a lluitar per l’ascens però que es troba ara mateix en una crisi de resultats i fora de la zona de privilegi. I és que al municipal de l’Hospitalet es viurà un duel de necessitats: la directiva riberenca ha dit en més d’una ocasió que confia en Molist, però una nova derrota –seria la tercera seguida– deixaria l’equip i el tècnic en una posició crítica. El Martinenc, per la seva banda, després del canvi de tècnic i amb el fitxatge aquesta setmana d’Uri Vives i Kamal, buscarà un cop d’efecte per retallar distàncies amb la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)