3a divisió FEF

L’Europa continua imparable

Embalats. Els escapulats van sumar la cinquena victòria consecutiva gràcies a una gran segona meitat. El partit va ser força igualat fins que Alfons Serra va inaugurar el marcador (55’)

SANTFELIUENC 0 EUROPA 3

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Joserra, Gerard Rovira (Adri Recort, 68’), Adri García, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Joel Paredes (David López, 68’), Romo i Jonatan Collado (Sani Bello, 68’).EUROPA:Marc Priego, Guillén, Oumar, Castell, Gabi, Prats, Soto, Alberto, Éric López (Jordi Martínez, 62’), Alfons Serra (Uri, 87’) i Torrentbó (Fode, 58’).GOLS:0-1 (55’) Alfons Serra. 0-2 (74’) Soto. 0-3 (85’) Jordi Martínez.ÀRBITRE:Serra Susí.T.G.:al visitant Eric López.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a les Grasses.

Cop d’autoritat de l’Europa, que allarga una setmana més el seu bon moment. Un gol d’Alfons Serra en el minut 55 va trencar un matx que fins aquell moment havia estat equilibrat.

Els dos entrenadors coneixien molt bé les virtuts del rival i el primer temps va ser una demostració d’equilibri, contenció i tacticisme. En el 28’, els locals la van tenir en una bona acció col·lectiva que va acabar rematant Jonatan Collado a la mitja volta i va salvar un defensa, mentre que els visitants no van posar a prova Toni fins al 34’, en un xut tímid de Prats. En els minuts finals del primer acte, el Santfe es va animar amb penetracions per banda que no van trobar rematador.

La represa es va iniciar amb més ritme i el Santfeliuenc va acaronar el gol poc després de començar. Tanmateix l’Europa va aprofitar la primera: Alfons Serra es va passejar pel límit de l’àrea gran i quan va veure forat es va atrevir a xutar. La pilota va topar en un defensa i va deixar sense resposta Toni. Un gol que per als locals va ser un llast insuperable. Els de David Vilajoana van passar a controlar el joc de manera autoritària i van acabar sentenciant amb gols de Soto –el sisè seguit– a passada de Jordi Martínez (73’) i de Martínez a passada de Soto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)