L’efectivitat del San Cristóbal tomba l’Ascó

Per feina. Els egarencs van deixar el partit encarrilat abans del descans

ASCÓ 2 SAN CRISTÓBAL 4

ASCÓ:Eudald, Pato, Josep Ramon, Miranda (Argilaga, 46’), Joan Domingo (Sardà, 56’), Artur, Masqué, Marcel Messeguer, Dani Pujol (Toldrà, 73’), Xavi Jaime i Bertomeu.SAN CRISTÓBAL:Dani Lledó, Prado, Chechu, Àlex Alba, Cristian, Sergi Martínez, Danny Elliott (Cabrera, 68’), Víctor Morales, Hassen (Almirall, 86’), Kevin i Tom (Marc Vilajosana, 78’).GOLS:1-0 (16’) Marcel Messeguer- 1-1 (23’) Kevin, de penal. 1-2 (31’) Víctor Morales. 1-3 (37’) Danny Elliott. 1-4 (52’) Tom. 2-4 (89’) Bertomeu.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:als locals Josep Ramon i Pato; i al visitant Víctor Morales.

La victòria contra el Martinenc va ser un miratge per a l’Ascó, que continua sense aixecar el cap. I aquesta situació la va aprofitar el San Cristóbal per endur-se els tres punts en la seva visita a la Ribera d’Ebre. I això que els locals van començar millor i es van avançar per mitjà de Marcel (16’), però els egarencs van ser molt efectius i van encarrilar el duel abans del descans. Kevin, de penal, Víctor Morales i Elliott van capgirar el marcador. A la represa, tot intent de reacció local va quedar ben aviat sufocat per un gran xut a l’escaire de Tom (52’). Bertomeu, en el darrer minut, va maquillar el resultat.