2a divisió FEF

Un rival molt efectiu

Duel de filials. El Vila-real B demostra la bona classificació amb una victòria en què fa valer l’eficàcia i la qualitat en atac contra un Espanyol B que només marca amb el partit decidit

VILA-REAL B 3 ESPANYOL B 1

VILA-REAL B:Joan, Andrei, Quinti, Roger, Pepe, Ramon, Mario (Mesa, 82’), Akale (Fran, 74’), Simón (Nicola, 68’), Iván Martín i Villa.ESPANYOL B:Adri, Víctor, Carles, Iago, Lluís, Manchón, Doncel (Pau Salvans, 49’), Pol Lozano, Campuzano (Erik, 69’), Bermejo i Moha (Ferran, 60’).GOLS:1-0 (24’) Simón. 2-0 (35’) Villa. 3-0 (46’) Simón. 3-1 (73’) Bermejo, de penal.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:Al local Fran Álvarez, i als visitants Iago, Manchón i Víctor.INCIDÈNCIES:Partit disputat a la ciutat esportiva del Vila-real.

L’Espanyol B va caure derrotat ahir al camp del Vila-real B, que va demostrar el perquè de la seva bona classificació fent gala d’una alta efectivitat, amb tres gols fruit de bones accions col·lectives. El filial blanc-i-blau també va generar joc ofensiu, però només va ser capaç de marcar de penal quan el partit ja estava decidit.

En un partit marcat per la pluja, els dos equips van jugar des del principi amb vocació ofensiva i buscant la combinació, de manera que es va veure un duel entretingut i amb anades i vingudes, sobretot en la primera meitat. El Vila-real B va sortir guanyador d’aquest intercanvi de cops perquè va tenir l’encert que, a l’Espanyol B, li va faltar en les accions de Doncel, que va fer un xut amb rosca desviat en els primers minuts; Campanuzano, que va topar amb la bona intervenció del porter Joan, i Riera, que va rematar al travesser. El Vila-real B, en canvi, va encertar en una gran jugada d’Akale per la banda dreta rematada per Simón i en una acció vertical en què Simón va fer l’assistència per al gol de Villa.

L’Espanyol B va tenir l’oportunitat de marxar al descans amb un desavantatge mínim, però Joan va aturar el cop de cap de Iago en un córner. Del possible 2-1 es va passar, en la primera acció de la segona meitat, al 3-0, en una altra jugada ràpida dels grocs, que van tornar a posar en joc la connexió entre Akale, Villa i Simón perquè el davanter centre fes el seu segon gol. Malgrat el marcador clarament en contra, l’Espanyol B va continuar buscant la porteria contrària i, després d’un altre xut al travesser, Carles va rebre penal d’Andrei i Bermejo no va fallar.

Tercera derrota consecutiva

L’Espanyo B travessa una mala dinàmica i, després de perdre ahir a Vila-real, encadena tres jornades sense puntuar. Primer va caure al camp de l’Atlètic Balears (2-0) i després va ser derrotat per l’Ontinyent a la ciutat esportiva Dani Jarque (0-1). L’equip de David Gallego té ara una bona oportunitat per reaccionar i tornar-se a apropar a la zona alta, ja que disputa dos partits seguits al seu terreny de joc. El cap de setmana que ve rebrà l’Olot i després, l’Ebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)