El Sants atura la Unió

Derrota. El Figueres va massa a remolc del contrincant, acaba perdent quatre partits després i torna a veure com la part alta de la taula s’escapa

sants 2 figueres 1

SANTS:Yaman, Alberto, Guille, Sergio Navarro, Aleix, Fabre, Crivi, Borrull (Fran, 74’), David Cura, Mario (Juli, 74’) i Luís (Gala, 7’).FIGUERES:Aroca, Subi (Álvaro, 55’), Sergi Romero, Canal, Hostench, Tena, Èric Vilanova (Gelmà, 78’), Espuña (Carles Puig, 79’), Ritxi Mercader, Xavi Ferrón i Sergio Álvarez.GOLS:1-0 (28’) Sergio Navarro. 2-0 (61’) Sergio Navarro. 2-1 (64’) Álvaro.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:als locals Luis (7’), Aleix (37’), Guille (43’) i Mario (71’); als visitant Sergio Álvarez (68’) i Tena (71’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al camp de futbol de l’Energia.

El Figueres va perdre al camp de l’Energia contra el Sants (2-1). Un doblet de Sergio Navarro va ser clau en la derrota figuerenca a domicili, que acaba amb una bona sèrie de tres partits sense perdre –7 punts de 9 possibles. L’ensopegada torna a deixar la Unió lluny de la part noble de la taula.

El Sants va entrar al partit amb molta intensitat i agressivitat. Fruit d’això, els locals van gaudir de les primeres arribades amb cert perill i van fer treballar la defensa figuerenca, que aguantava com podia l’empenta del rival. En el 17’, el futbolista del conjunt barceloní Mario es va treure de la màniga un xut potent des de fora de l’àrea que va topar amb la creueta de la porteria defensada per Aroca en la que va ser la primera gran ocasió, un avís i el presagi de l’1-0 10 minuts després. El Sants va recuperar la possessió al mig del camp i la pilota va anar a parar a les botes de Sergio Navarro, que va encarar Aroca i el va superar al pal llarg (28’). La insistència local va tenir el premi del gol, i és que la Unió no va tenir cap resposta en el primer acte per trobar la fórmula d’espantar i passar a dominar el matx.

En la segona part, el Figueres va intentar fer un pas endavant i jugar a camp contrari. Bona mostra d’això va ser el canvi ofensiu que Joan Esteva va fer donant entrada al davanter Álvaro pel defensa Subi en el 55’. Quan semblava que la Unió començava a pressionar el rival, Sergio Navarro va fer el 2-0 en una acció molt ràpida i inevitable.

Els empordanesos no van marxar del partit, i és que una diana precisament d’Álvaro, que va rematar amb el cap a la sortida d’un córner, va permetre retallar distàncies. El gol va donar ales als figuerencs, que en l’últim quart d’hora van tenir possibilitats d’esgarrapar com a mínim un punt. En el 75’, Canal va estar a punt d’empatar però Yaman va poder aturar la seva rematada en dos temps i, només dos minuts després, el porter del Sants va tornar a ser vital davant de Xavi Ferrón.

En els últims minuts, la Unió ho va intentar amb més cor que cap i, fins i tot, Aroca va haver d’aturar una clara ocasió per evitar el hat-trick de Navarro i la sentència.

Hem estat massa plans i poc profunds en la primera part. En la segona hem millorat però ens ha caigut el segon quan estàvem millor
Ens ha faltat ser més agressius i ambiciosos per adaptar-nos al que demana el camp