1a femenina

El Barça remunta i se situa a un punt de l’Atlético (2-1)

Futbol. Aitana i Duggan capgiren el gol inicial de les madrilenyes que continuen líders però amb només un punt d’avantatge sobre les jugadores de Fran Sánchez

Victòria de mèrit i molt treballada del Barça en el clàssic de la lliga femenina contra l’Atlético, que es manté líder però veu com les blaugrana estan, ara, a només un punt i es mantenen ben vives en la lluita pel títol.

La primera part ha reflectit la igualtat entre els dos equips. Les madrilenyes ha estat més a prop del gol, sobretot amb un ocasió d’Esther en el minut 20 que Andrea Pereira ha evitat de manera providencial.

L’Atlético s’ha avançat en l’inici de la segona part amb un gol de cap de Robles en què Sandra Paños no hi ha pogut fer res. Un parell de minuts després, les madrilenyes Sousa ha estavellat una pilota al travesser en un xut de falta que hauria suposat el segon gol de les madrilenyes, complicant molt el partit per a les de Fran Sánchez. En el 65’, una errada de la portera Gallardo ha permès ha Aitana empatar amb una vaselina lateral que ha tornat a ficar les blaugrana en el matx. El gol, que havia arribat en una jugada aïllada, ha donat ales al Barça, que ha dominat el tram final del partit. En el temps afegit, Toni Duggan ha fet el 2-1 en aprofitar una passada de la mort de Hamraoui. Amb aquest triomf, les blaugrana sumen 23 punts, un menys que l’Atlético.