2a divisió FEF

Igualtat sota la pluja

Poc joc ofensiu. El Sabadell i el Badalona es conformen amb l’empat en un partit condicionat per l’estat del terreny de joc i amb poques ocasions de gol. La més clara va ser per als visitants

SABADELL 0 BADALONA 0

SABADELL:Roberto; Aleix Coch, Nico Delmonte, Migue, Josu; Capó, Néstor, Ángel, Gato (Edgar, 57’); Felipe Sanchón (Adri Cuevas, 77’) i Arturo.BADALONA:Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Estellés, Escudero (Santi, 69’); Robert (Aly, 79’), Carbó, Nana; Chaco i Natalio (Giva, 83’).ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:al local Nico Delomente, i als visitants Nana, Carbó, Santi i Robusté.PÚBLIC:1.493 espectadors a la Nova Creu Alta.

El Sabadell i el Badalona van empatar un partit condicionat per la pluja, que va fer que el terreny de joc, sobretot en la segona meitat, fos gairebé impracticable. Entre que era difícil jugar i que els dos equips estaven molt pendents de no cometre errades contra un rival directe a la zona alta, es van veure poques ocasions de gol durant tot l’enfrontament.

En línies generals, va ser el Badalona el que va controlar més la possessió de la pilota, tot i que sense gaire més profunditat que el Sabadell. Els locals van protagonitzar la primera arribada a l’àrea del rival, una acció que va acabar amb un xut desviat de Pedro Capó. La resposta a l’altre costat va ser una rematada de cap de Natalio, aturada pel porter Roberto. Arturo, per part dels locals, i Robert Simón, per part dels visitants, també ho van provar en accions més tímides que no van inquietar els porters.

Néstor, després d’una passada d’Edgar, va xutar desviat en la primera acció destacada del Sabadell en la segona meitat. Per part del Badalona, ho va provar Robert Simón, sense sort. Més clares van ser dues ocasions més dels visitants, protagonitzades per dos futbolistes que van entrar al camp en la segona meitat. Primer, un xut de Santi rebutjat per la defensa del Sabadell, i després, una acció de Giva davant del porter Roberto, en l’oportunitat de gol més clara del partit. El seu xut va sortir fregant un dels pals (87’). Quan es va arribar a la recta final del partit, ja feia estona que la pluja s’havia aguditzat, i cada vegada era més complicat jugar a futbol. Probablement, el fet que ja faltessin pocs minuts per al noranta va fer que l’àrbitre decidís que el partit no se suspengués.

El visitant Giva, davant del porter rival, va xutar desviat per poc en la millor ocasió

Els empats els allunyen dels primers llocs

“És un bon punt vist com estava el terreny de joc per la pluja”, va dir després del partit Toni Seligrat, que deixava clar que per a cap dels dos equips havia estat un partit fàcil de jugar i que l’empat és un botí acceptable, sobretot contra un rival directe. De tota manera, la dinàmica actual d’empats dels dos conjunts –tres en quatre jornades del Sabadell i dos de seguits del Badalona, sense gols– fa que les primeres posicions se’ls allunyin. El quart classificat té ara cinc punts més que els arlequinats i sis més que els escapulats, que tenen el setzè a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)