La Fundació Grama agafa embranzida amb un bon triomf

Còmode. El bloc colomenc va imposar-se de forma clara a un rival directe com el Santboià

fund. grama 3 santboià 0

FUNDACIÓ GRAMA:Toni Texeira, Joel, Juan Carlos, Rojas, Chica, Buba (Omar, 70’), Ñito, Cristo (Cristobal, 86’), Cazorla, Pluvins i Adri (Canelada, 80’).SANTBOIÀ:Rafa Leva, Ros, Ruiz, Borges (Mario, 77’), Javier, González, Neeskens (Guillermo, 68’), Vicente (Kilian, 46’), Hervias, Leguia i Caba.GOLS:1-0 (35’) Adri. 2-0 (84’) Cristo. 3-0 (90’) Pluvins.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Joel i Adri; i als visitants Javier, González i Leva.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Santa Coloma.COMENTARI:La primera victòria amplia de la temporada a Can Peixauet es va produir en el moment més dolç de la Fundació Esportiva Grama. L’equip que entrena Toni Díaz va completar els 90 minuts més plàcids de tot el curs contra un Santboià que no va intimidar gaire la porteria defensada per Toni Texeira. Adri Díaz va avançar els colomencs en el minut 35, amb un xut des del balcó de l’àrea. Amb l’1-0 en el marcador, l’equip visitant va intentar reaccionar, sobretot en els primers vint minuts del segon temps. De res no van servir els seus esforços, perquè en el tram final del partit Cristo va augmentar la diferència després de transformar un penal comés sobre ell mateix (84’) i, ja en el temps afegit, Pluvins va arrodonir el marcador i va sentenciar el matx culminant un contraatac conduit per Cristobal.