3a divisió FEF

Sergi Arranz manté el Terrassa en la bona línia

3a divisió. El conjunt vallesà supera el Castelldefels amb un gol del davanter figuerenc i continua acostant-se a la part alta de la classificació

terrassa 1 castelldefels 0

TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Yayá, Valls, Gut, Carreón, Àlex Fernández, Coro (Serramitja, 46’), Daisuke (Imaz, 76’), Balboa (Nils Puchades, 84’) i Arranz.CASTELLDEFELS:Manu, Rubi, Sergi Pérez, Alegre, Alan, Joel Coch, Pedro Bilbao, Bermúdez, Juanlu (Santi Triguero, 77’), Eric (Aumatell, 63’) i Kike (Sergi Cano, 52’).GOLS:1-0 (14’) Arranz.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Àlex Fernández, Daisuke, Arranz i Imaz; i als visitants Alegre i Joel.PÚBLIC:uns 300 espectadors.

Quan no trobin la manera d’obrir una llauna, truquin a Sergi Arranz. L’experimentat davanter figuerenc del Terrassa va tornar a aparèixer ahir per desembussar l’entramat defensiu d’un Castelldefels que va caure per la mínima a l’Olímpic (1-0). Poc va importar que l’equip de Miki Carrillo intentés controlar-lo amb un marcatge doble. En una jugada assajada, Dani Sánchez va trobar espais pel carril dret i va centrar a l’àrea, on va trobar l’olfacte golejador de l’home gol del Terrassa. La sisena diana d’aquest curs per a Arranz, només superat en tota la categoria per Jordi Martínez, de l’Europa, i Salinas, de l’Hospi. Només havia transcorregut un quart d’hora de joc, però Arranz ja havia fet el més important, donar als egarencs la tranquil·litat necessària per afrontar la major part de partit sense el nerviosisme d’haver d’obrir la llauna contra una defensa tancada.

En un partit poc vistós i ben controlat pels vallesans, Arranz va inaugurar el marcador i després va poder sumar dos gols més en el primer temps. Primer, quedant-se a pocs centímetres de rematar una centrada de Daisuke. Després, adornant-se en excés en una acció on va donar temps a reaccionar un defensa quan podia rematar de primeres. El Castelldefels va avisar a través de Sergi Pérez, que va enviar la pilota fregant el pal.

En el segon temps, el Terrassa va intentar pressionar enfonsant el Castelldefels però sense arribar a generar ocasions clares més enllà d’un gol anul·lat a Valls per fora de joc. Els egarencs, en tot cas, no van rematar el partit, donant ales als de Miki Carrillo, que al tram final van acabar posant la por al cos en un Terrassa que, fins al xiulet final, no va poder respirar tranquil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)