Girona

Cristóbal fa líder l’Alcorcón

Nou partits al Girona. Tot i el pas efímer per Montilivi, Parralo dirigeix la sensació de 2a A després d’haver debutat també a primera amb el Deportivo

Cristóbal Parralo és un altre dels entrenadors que ha tingut el Girona a l’LFP i que ha alçat la veu. L’andalús ha aconseguit fer líder de segona A un equip com l’Alcorcón, que en cap cas entrava en les apostes per comandar la divisió de plata després de catorze jornades. Els madrilenys, amb un balanç de nou victòries, tres empats i dues derrotes i molt sòlids a Santo Domingo –19 punts de 21 de possibles–, estan per damunt d’equips com el Màlaga, el Granada i el Deportivo, amb uns pressupostos monstruosos en comparació de l’Alcorcón, que només ha encaixat sis gols (0,4 per partit).

Cristóbal Parralo va ser l’aposta de Javi Salamero –el cordovès arribava del Santa Eulàlia, de segona B– en el segon curs a plata del Girona (2009/10), encara amb Josep Gusó a la presidència. L’aventura de Parralo, però, només va durar nou partits i el Girona el va destituir després de perdre a Montilivi contra el Betis (0-2) i amb l’equip en zona de descens (penúltim amb 7 punts de 27 de possibles).

Cristóbal Parralo va passar de l’LFP al futbol de base i va estar quatre cursos a la Damm. El curs 2016/17 va agafar el filial del Deportivo, amb qui va assolir l’ascens a segona B. I en el curs 2017/18, amb el filial en zona de play-off a segona A, el Deportivo li va donar les regnes del primer equip després de destituir Pepe Mel i Cristóbal va poder debutar a primera. Només hi va estar, però, 13 partits, perquè no va aconseguir canviar la dinàmica dels gallecs i en la jornada 22 va ser destituït i rellevat per Seedorf, que tampoc va salvar el Deportivo del descens.

RAÜL AGNÉ
Sense equip
Desvinculat aquest estiu del Nei Mongol Zhongyou, el tècnic de Mequinensa està ara a l’atur, tot i que va ser un dels candidats a rellevar Gordillo al Nàstic. Després de Girona i abans de l’aventura a la Xina, va dirigir el Recreativo, el Cadis, el Tenerife i el Saragossa.
JAVI SALAMERO
Palamós (1a catalana)
Torna a dirigir un equip de primera catalana, precisament la categoria on entrenava (aleshores al Farners) quan va fer el salt a la banqueta de Montilivi. Després del Girona va entrenar el Nàstic a segona B i el Sabadell a segona A.
MIQUEL OLMO
Sense equip
Després del Girona va dirigir el Terrassa a segona B i el Sabadell, a segona A. Va iniciar una aventura a Bahrain amb el Manama, però el van destituir de seguida.
CRISTÓBAL PARRALO
Alcorcón (2a A)
El Girona va apostar per ell, però el va rellevar nou partits després. Cristóbal va fer un molt bon treball al futbol de base de la Damm (4 anys), però el seu trampolí va ser el Fabril (filial del Dépor). Allà va fer el salt al primer equip (primera) i actualment dirigeix l’Alcorcón (segona A).
NARCÍS JULIÀ
Sense equip
No és a la banqueta, tot i que és a l’estructura esportiva de Olympique de Marsella. Després del Girona es va incorporar primer a l’estructura esportiva del Barça i després a la del Saragossa.
JOSU URIBE
SENSE EQUIP
El Girona va ser el seu últim equip a l’LFP. Després va dirigir, amb pocs èxits, l’Avilés, el Mensajero, el Melilla i el Caudal Deportivo.
RUBI
Espanyol (1a divisió)
Després del Girona, Rubi es va integrar a l’estructura tècnica del Barça i des que va deixar el club blaugrana ha estat sempre en equips de la Lliga de Futbol Professional: Valladolid (2a A), Sporting (1a), Llevant (1a), Osca (ascens a 1a) i ara l’Espanyol, en la màxima categoria
R. RODRÍGUEZ
Tokushima (2a japonesa)
Quan va deixar el Girona (destituït en la jornada 18 del curs 2013/14), l’asturià va emprendre una aventura a Tailàndia que el va dur al Ratchaburi, al Bangkok Glass i al Suphanburi. El 2017 en va iniciar una altra que l’ha dut a la segona divisió japonesa.
JAVI LÓPEZ
Sense equip
El Girona va apostar per ell després de Ricardo Rodríguez, però va durar onze partits el curs 2013/14. No va aconseguir acabar tampoc un projecte posterior al Celta B. Aquest any ha tornat a segona A amb el Lugo, però fa unes setmanes també va ser destituït.
PABLO MACHÍN
Sevilla (1a divisió)
El tècnic de la permanència, dels dos ‘play-offs’ i de l’històric ascens és ara l’entrenador del Sevilla, actual segon classificat de primera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)